Shane Tusup kislánya arcát címlapon mutatta meg: Aurora Ann tündéri baba

Shane Tusup először mutatta meg május 10-én született kislánya arcát.

Shane Tusup gyereke
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Shane Tusup kislánya május 10-én jött a világra, és a világhírű edző is bent volt a szülőszobában. Menyasszonyával, Viktóriával két éve vannak együtt, a közös élmény csak még jobban megerősítette kapcsolatukat. 

Shane Tusup gyereke

A kis Aurora Ann arcát először láthatjuk, Shane Tusup és párja a Best magazin dupla címlapján mutatták meg a rózsaszínbe öltöztetett kislányt. A 36 éves sztár kimondhatatlanul boldog, hogy családot alapított, alig várja, hogy hazaérjen a munkából, kiveszi a részét a baba körüli teendőkből. 

- Ő nem az a típusú apuka, aki ráhagyja az anyjára, hogy csináljon mindent. Shane ott van, tanul, figyel, játszik Aurorával, aktív részese mindennek. Egyetlen fürdetést sem hagyott még ki - árulta el a hetilapnak Viktória. 

Szerencsésnek érzi magát, hogy a kislányuk nyugodt baba, és az egész éjszakát végigalussza. Férje részéről máris jöhetne a következő, mondjuk, egy öcsike, de az újdonsült édesanya még szeretne jó darabig Aurorára koncentrálni. Az anyasággal az esküvőről alkotott elképzelései is változtak. 

- Már nem akarom a világ összes emberét meghívni, inkább egy meghitt esküvőre vágyom. De ez még odébb van, ez az év a babáé, mindketten rá koncentrálunk. 

Lovas Rozi férjével és két gyerekükkel: Jánost és Izabellát csak ritkán mutatja meg

Lovas Rozi extra ritka videót tett közzé az Instagram-oldalán. Két gyermeke és férje szerepel rajta.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük