Shane Tusup meglepő bejelentése – 8 hónap hallgatás után szólalt meg
Shane Tusup nemcsak Hosszú Katinkának, de az úszósportnak is hátat fordított.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shane Tusup hosszú idő után végre megtörte a csendet. Hosszú Katinka volt férje, akivel még mindig nem tudtak megegyezni a válás részleteiről, utoljára 2018 májusában nyilatkozott. Akkor a Facebook-oldalára tett ki egy angol nyelvű közleményt, amelyben leírta, szerinte miért ment tönkre a házassága. Azt is megkérdőjelezte, hogy miután életét az úszónő gyerekkori álmának megvalósítására tette fel, az Iron Lady együtt töltött tíz évükben szerette-e valójában.

Shane Tusup nyolc hónap hallgatás után ma reggel ismét a közösségi oldalán adott hírt magáról. Azt írta, tudja, hogy sokáig mély hallgatásba burkolózott, de a 2018-as év szakmailag és a magánéletét tekintve is a legkeményebb és legfájdalmasabb éve volt.

Aztán, mint sokan mások, az év végén átgondolta eddigi életét, következtetéseket vont le, és egy – saját szavaival élve - őrült és szinte lehetetlen célt tűzött ki maga elé: profi golfozóként világbajnok szeretne lenni, ami azért meglepő, mert életében először tavaly augusztusban keresett fel egy golfklubot. Nem tudja garantálni, hogy ő lesz a legjobb, de azt igen, hogy ő fog a legkeményebben küzdeni.

Azt, hogy még nem tette túl magát a Hosszú Katinkával való válásán, az is mutatja, hogy volt feleségét nem nevezi a nevén. Azt írja, mostani elhatározása hasonló ahhoz, mint amikor 2012-ben, edzői tapasztalat nélkül elkezdett dolgozni egy úszóval, aki a visszavonulást fontolgatta, hogy aztán a 2016-os olimpia abszolút győztesét faragja belőle.

Ezt is szeretjük