Fotó! Sebestyén Balázs bevitte ritkán látott kisfiát a stúdióba

Sebestyén Balázs ritkán hagyja, hogy ötéves kisfiát, Benettet lefényképezzék - most kivételt tett.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sebestyén Balázs kedden reggel bevitte ritkán látott kisfiát a Class FM reggeli műsorának, a Morning Show-nak a stúdiójába.

A kis Benett egy albínó sünit kapott ajándékba, ezt pedig a műsor készítői egy fotón is megörökítették, amelyet a Morning Show Facebook-oldalára töltöttek fel.

Ritkán látni Benettet

A kisfiú 2009. október 18-án látta meg a napvilágot. Mivel édesapja elzárkózik attól, hogy magánéletéről nyilatkozzon, Benettről csak nagyon ritkán hallhatott bármit is a nagyközönség, fotókon pedig még ritkábban fedezhettük fel.

Sebestyén Balázs csak 2012 júniusában tett kivételt: kisfiával együtt szerepelt a Nők Lapja címlapján, illetve a magazin oldalain néhány fotón, az interjúban pedig a gyereknevelési elképzeléseiről is beszélt, ezt követően azonban nem láthattuk a kisfiút. A Facebookon látható felvételen sem vehető ki igazán a lassan ötéves Benett arca.

Sebestyén Balázs maga sem jár rendezvényekre, így kisfiával sem jelenik meg sztárokat és csemetéiket felvonultató gyermekfilmek premier előtti vetítésén.

Irány Afrika

Sebestyén Balázs hamarosan az albínó süninél is érdekesebb állatokkal is találkozhat, hiszen október 6-tól Vadon Janival Dél-Afrikából, a Kruger Nemzeti Park vonzáskörzetéből  ő vezeti a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor 2014-es szériáját.

Ez idő alatt a Morning Show hallgatóinak sem kell nélkülözniük őket, hisz másfél hónapon át közel kilencezer kilométer távolságból ébresztik a Class FM reggeli műsorának hallgatóit. Még sohasem volt rá példa, hogy egy rádióműsor ilyen hosszú időn keresztül jelentkezzen egy másik kontinensről.

Fotó: Facebook/Morning Show

Leadkép és Facebook-kép: RTL Klub/Sajtóklub

Titokban szülte meg kislányát Mohamed Aida

Sokan talán azt sem tudták, hogy Mohamed Aida, világbajnoki ezüstérmes és Európa-bajnok tőrvívónk négy hónappal ezelőtt második gyermekének adott életet, a 38 éves sportoló ugyanis nem verte nagydobra terhességét. Tündéri kislányát azonban nem rejtegeti, az M1 Család-barát című műsorában mutatta meg a kis Leilát. Nézd meg a képeket!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük