Schumacher Vanda smink nélkül: az RTL sztárja nagyon más, mint a képernyőn

Schumacher Vanda megmutatta festetlen arcát, amely nagyon eltér a képernyőn látottaktól.

Schumacher Vanda smink nélkül
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Schumacher Vanda az Éjjel-nappal Budapestben tűnt fel a képernyőn, majd influenszerként egyre több követője lett. 

2022 őszén a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőjeként szerzett magának újabb rajongókat, ezt követően megkapta a Való Világ 11 háttérműsorának, a BeleValóVilágnak a műsorvezetői posztját.

Schumacher Vanda smink nélkül

Instagram-oldalán, ahol közel 80 ezren követik, előszeretettel oszt meg magáról szexibb tartalmakat, de vállalja természetes arcát is. Monte-Carlóban tartózkodott, amikor két fényképet is megosztott a közösségi oldalán. Ezekhez azt írta, hogy smink nélkül látható rajtuk. Arca kislányos és bájos, teljesen máshogyan fest, mint ahogyan a Belevalóban. 

Egy másik fényképen a Való Világ villája előtt állva láthatjuk füstös sminkben és erős rúzzsal. Ha megnézzük a két képet, nagy a kontraszt a filterek és smink nélküli fotó, valamint a profin kifestett arcáról készült fénykép között.

A rajongók szerint nagyon jól áll neki a festetlen arc, így sokkal természetesebb a megjelenése. Volt olyan kommentelő, aki megjegyezte, hogy sokkal több ilyen képet kellene készítenie, hiszen ezzel inspirálja a nőtársait is, hogy merjék felvállalni a természetes arcukat.

„Csodásan festesz smink nélkül is, így sokkal természetesebb  és szebb vagy.”

„Mindenképpen készíts még hasonló tartalmakat, mert sokunkat inspirálsz vele!”

Herceg Erika smink nélkül

A 2022-es X-Faktor női mentorát, Herceg Erikát a rivaldafényben mindig profin kifestve és dögös ruhákban láthatjuk. Az Instagramon is tökéletes a külseje a fotókon, közösségi oldalán ugyanakkor nagyon ritkán megmutatja a természetes arcát is. 

Herceg Erikára smink nélkül rá sem ismerni: ennyire másképp néz ki az X-Faktor mentora festék nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-kép: RTL/Celeb vagyok, ments ki innen!

Ezt is szeretjük