Schobert Norbi megmutatta ritkán látott édesanyját – Juditot 75. születésnapján köszöntötte fel
Schobert Norbi nagy ünnepléssel szerette volna felköszönteni édesanyját, de a világjárvány miatt ez meghiúsult.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Schobert Norbi életében két asszony játszik főszerepet: a felesége, Rubint Réka és az édesanyja, Judit. Utóbbi születése óta biztos pont az életében, a kis Norbit négy–öt éves koráig egyedül nevelte, majd a család egy nevelőapával egészült ki.

Mára a fitneszguru nevelőapja és vér szerinti apja is elhunyt, és most már ő az édesanyja támasza. 

Schobert Norbi édesanyja

A 49 éves sztár anyukája november 3-án ünnepelte a 75. születésnapját. Híres fia különtermet akart bérelni az egyik híres fővárosi étterembe, külön ünnepi menüvel, az egész család, valamint a még élő, idős barátok társaságában szerette volna megünnepelni a jeles évfordulót, de a világjárvány miatt végül ez meghiúsult.

Csak maszkban, négyszemközt köszöntötte fel Judit asszonyt egy tortával, Instagram-posztjában azt írta, még megpuszilni és megölelgetni sem merte.

A cikk az ajánló után folytatódik

Schobert Norbi az RTL Klub Életünk története című műsorában mesélte el Friderikusz Sándornak, hogy azért is érdekes számára látni a 20 évvel öregített, 70 éves mását, mert a családja férfitagjai többnyire nem érték meg ezt a kort, amiben a túlsúly és a cukorbetegség is szerepet játszott.

Schobert Norbi 70 évesre öregítve az Életünk története című műsorban.
Schobert Norbi 70 évesre öregítve az Életünk története című műsorban.
Fotó: RTL Klub

Édesanyja életét is megnehezítették a pluszkilók, évekig cukorbetegséggel küzdött, krónikus lábszárfekélye volt, és a látása is rohamosan romlott.

Schobert Norbi és édesanyja 2010 szeptemberében a Reggeliben.
Schobert Norbi és édesanyja 2010 szeptemberében a Reggeliben.
Fotó: RTL Klub

2010 szeptemberében a Reggeliben azt mesélte, 124 kilósan érezte azt, hogy meg kell fogadnia végre fia tanácsát, és fokozatosan változtatott életmódján: a mozgás és az egészséges ételek együttes hatására elhagyhatta gyógyszereinek nagy részét, tünetei minimálisra csökkentek.

Rubint Réka 17 évvel ezelőtt

Schobert Norbi felesége azon sztárok közé tartozik, akik vállalják, hogy kés alá feküdtek. Rubint Réka évekkel ezelőtt plasztikáztatta a melleit, amit élete egyik legjobb döntésének tart, mert megnőtt tőle az önbizalma. Persze nemcsak ez a beavatkozás volt az, ami segített a nőiességének megélésében, hanem a férje is.

Ezt is szeretjük