Schobert Lara új párja egy 10 évvel idősebb focista: Bécsben romantikáztak

Schobert Lara az Instagramon egy sokat sejtető fotóval tudatta, újra foglalt a szíve. Kiderült, ki az új szerelme.

schobert-lara-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A jelek szerint Schobert Larának új párja van - az Instagramon sokat sejtető fotóval árulta el, hogy másfél évvel a szakítása után újra rátalált a szerelem: sztori formájában egy romantikus hajókázásról posztolt.

A 24 óráig elérhető felvétel Bécsben készült. Bár a férfi arca nem, a keze látszott rajta, épp egy vörös rózsát tartott - ebből és a szív hangulatjelből következtethető, hogy ő lehet Schobert Lara új barátja.

Schobert Lara új párja

A Bors tudta meg, ki a titokzatos udvarló. Információik szerint Schobert Norbi és Rubint Réka lánya egy tíz évvel idősebb focista személyében lelt rá a boldogságra.

schobert-lara
Fotó: TV2/Szerencsekerék

A sportolóról azt írták, megfordult a Paksnál, a Siófoknál és Szolnokon is, az utóbbi két évben pedig a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei csapatot erősíti. Hozzátették, nagy lehet a szerelem, ha Schobert Lara még a távkapcsolatot is bevállalta miatta, hiszen a pár közel kétórányira él egymástól.

Nézd meg Schobert Larát estélyiben!

A hetedik Alakreform bálon Larának egy igazán dögös darabra esett a választása: a ruhakölteményt kétféle anyagból varrták, míg a kék szatén elegánssá, addig a fekete csipke szexivé tette a megjelenését.

Cover-fotó: TV2/Szerencsekerék

Ezt is szeretjük