Ma 60 éves Sasvári Sándor - A Jézus Krisztus szupersztár énekese ma is hódít sármjával

Sasvári Sándor ma is kirobbanó formában van.

sasvari-sandor-cover-1

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli hatvanadik születésnapját Sasvári Sándor, a musical műfajának emblematikus hazai alakja. Talán kevesen tudják róla, hogy pályafutását zenészként kezdte, hiszen fiatalon basszusgitározott, de végül a zenélés helyett az éneklést választotta.

A nyolcvanas évek elején Kerényi Miklós Gábor biztatására jelentkezett a Rock Színházba, első fontos szerepét pedig nem sokkal később, a Sztárcsinálók című rockoperában kapta. Ugyanebben az évtizedben nagy sikert aratott a Jézus Krisztus szupersztár 1986-os magyarországi bemutatóján: Jézust keltette életre - sokan pedig a mai napig így emlékeznek rá.

Sasvári Sándor 1993-ig volt a Rock Színház társulatának tagja, ezt követően szabadfoglalkozású művészként dolgozott, 2014-től kezdődően pedig a Turay Ida Színházban láthatjuk fellépni. Nemzetközi színtéren is komoly sikereket ért el, hiszen a Dorian Gray című darabban Londonban is színpadra lépett, Duisburgban pedig A nyomorultak című előadásban láthatták az érdeklődők.

2010-ben jelent meg önéletrajzi regénye Őszintén címmel, 2013-ban pedig Jászai Mari-díjjal ismerték el munkásságát. 

- Szerencsés embernek mondhatom magam, sok mindennel foglalkozom, az első a család, de a színház, a lovak szeretete, a sport - ami a fizikumomat és a lelkemet is egységben tartja - úgyszintén fontosak. A színház számomra egy nagy szerelem, és nem panaszkodhatom, ha az elmúlt 32 évről beszélünk - 1982-ben kerültem a Rock Színházhoz -, hiszen a musical- és a rockopera-irodalom legszebb és legnehezebb szerepeivel halmozott el. Büszke vagyok arra, ami az elmúlt 32 évben történt velem színházi tekintetben, és úgy gondolom, hogy ez egy nagy adomány az égiektől. Az egész életemet igyekszem úgy élni, hogy méltó legyen ahhoz az elképzeléshez, amit kijártam magamnak - nyilatkozta 2014-ben a wineartculture.hu-nak

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük