Szőke szépség Papp Gergő felesége - Pimaszúr 14 éve bolondul érte
Romantikus közös fotókon Papp Gergő és élete szerelme, Juhász Judit.

papp-gergely-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kedden este vetítette az RTL Klub a Pimaszúr átcuccol szezonnyitó epizódját, amiben Papp Gergő ezúttal Gergely Róbertnél vendégeskedett. Sokan várták már a 44 éves műsorvezető műsorának visszatérését, amelyet feleségével készít. Papp Gergő Juhász Judittal 14 évvel ezelőtt egy esküvőn ismerkedett meg.

Az esküvőjükre két évvel később került sor, Pimaszúr pedig azóta is rajong feleségéért, aki pedagógusként dolgozik. Elmondása szerint szerelmüket kisfiuk megérkezése koronázta meg. 

- Társasági emberek vagyunk mindketten, emberek között szeretünk létezni, viszonylag ritkán ülünk otthon kéz a kézben a tévé előtt. Azt is be kell látni, hogy egy kapcsolatban nem tud mindig minden százszázalékosan működni, és nem lehet minden igényt egy emberrel kielégíteni. Ezért is engedjük a másikat szabadon úgy, hogy közben nem vagyunk féltékenyek, igaz, nem is adunk okot rá - nyilatkozta Papp Gergely tavaly a Best magazinnak.

Képes összeállításunkban megnézheted Papp Gergely és felesége romantikus fotóit, aki ugyanúgy bolondul élete szerelméért, mint a megismerkedésük idején.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük