Sasvári Sándor megmutatta gyönyörű lányait: Léna már 22, Emília 18 éves

Sasvári Sándor lányai nemcsak szépek, de nagyon tehetségesek is.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sasvári Sándor hangját ezer közül is fel lehet ismerni, a musicalsztár különleges orgánumának hála hamar ünnepelt színésszé nőtte ki magát hazánkban. Olyan ikonikus darabokban csillogtatta meg a tehetségét, mint a Jézus Krisztus Szupersztár, az Operaház fantomja vagy a Nyomorultak, azonban életének legfontosabb szerepe színpadon kívül: büszke édesapa.

Két gyönyörű lánygyermekkel ajándékozta meg felesége, a 22 éves Lénával és a 18 éves Emíliával. 

Sasvári Sándor lányai

A TV2 Mokka című műsorában engedett betekintést otthonába, és megmutatta, hogy telik egy átlagos délelőtt a Sasvári családban. Lányaival az oldalán pizzát sütöttek, és bár a fiatal szépségek szemmel láthatóan rutinosan mozognak a konyhában, nem csupán a sütés-főzés terén jeleskednek.

sasvári-sándor-lányai
Fotó: TV2 Mokka

Léna örökölte édesapja tehetségét, kiváló az énekhangja. Először csak a családi rendezvényeken énekelt együtt apjával, de aztán kiderült, annyira jól szólnak együtt, hogy a színész úgy döntött, ezt a nagyközönségnek is meg kell mutatni, így immár évek óta vállalnak közös fellépéseket. 

Kisebbik lánya sem esett messze a fájától, a zene az ő életében is meghatározó tényező, kiválóan dobol. Ám nem csak ebben ütött apukájára, nővérével mindketten ugyanúgy imádnak lovagolni, mint a Jászai Mari-díjas művész, aki egyszerűen nem tud betelni gyermekeivel. Ha róluk beszél, mindig elmondja, hogy köztük igazi apa-lánya szerelem dúl.

Pintér Tibor és Janza Kata gyönyörű lánya

Janza Kata és Pintér Tibor házasságából egy gyönyörű lányuk született 1998-ban, aki a Janka nevet kapta. Köztudott, hogy barátokként váltak el, így a sármos színész lányával is közeli kapcsolatban tudott maradni.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük