Sasvári Sándort szívószállal etetik súlyos balesete után

Sasvári Sándor lovas balesete után egy darabig még nem térhet vissza a színpadra.

Sasvári Sándornak orvosa szerint legalább egy hónapra van szüksége, amíg teljesen felépül súlyos lovas balesetéből. A hatvanéves színész múlt héten a Facebook-oldalán tudatta, hogy január 7-én balesetet szenvedett a lovardájában, megműtötték, és egy darabig nem tud eleget tenni színházi munkáinak. A sérülést saját lova okozta.  

- A műtétem nagyon hosszú volt, négy órán át tartott. Szerencsére jól sikerült az operáció. Az én drága Apollóm teljesen átrendezte az arcszerkezetemet, elrepedt az arccsontom, helyre kellett tenni az állkapcsomat, összedrótozták a fogaimat - tudta meg Sasváritól a Ripost.

A lap azt írta, a színészt az arccsontját, az állkapcsát és a fogait érintő beavatkozások miatt szívószállal kell etetni, a Bors pedig úgy tudja, még két operáció vár a Jászai Mari-díjas művészre. Utóbbi megkereste a Madách Színházat, mikorra várható, hogy Sasvári ismét színpadra lép, de a kérdésre nem tudtak választ adni.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük