Sas József kórházba került: felesége szerint nagyon beteg
Sas Józsefet kórházban ápolják, kollégái imádkoznak a gyógyulásáért.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kórházba került Sas József - adta hírül a Blikk ma hajnalban. Értesüléseik szerint a hosszú ideje betegeskedő kabarékirály koronavírussal fertőződött meg.

A lap dolgozói felkeresték a Mikroszkóp Színpad művészének feleségét otthonában, aki elárulta, férje nagyon beteg, ezért szorul kórházi ápolásra. Zsuzsa asszony a neki küldött ajándékot sem merte elfogadni, annyira fél a vírustól.

Sas József kórházba került

A 82 éves Jászai Mari-díjas színművésszel 2019 januárjában Thaiföldön nyaraltak együtt, aki ekkor rosszul lett, sztrókot kapott. Heteken keresztül egy helyi kórházban kezelték, ezután különgéppel szállították a budakeszi rehabilitációs intézetbe. 

Sas József 2017 szeptemberében.
Sas József 2017 szeptemberében.
Fotó: Soós Lajos / MTI

A kétoldali agyvérzés miatt fél oldalára lebénult, újra kellett tanulnia járni, de szerencsére beszédközpontja nem sérült. 2019 júliusában engedték haza a kórházból.

Lábadozása alatt rengeteg kollégája látogatta meg, ám a Covid-19 kitörése után ezeknek a találkozóknak teljesen véget kellett vetni. Zsuzsa szintén a Blikknek árulta el 2020 áprilisában, hogy a széltől is óvja párját, ezért bezárkóztak, és látogatási tilalmat vezettek be a házban. Kizárólag egy ápoló léphetett be ajtajukon, az egyik kezelőorvost, illetve a gyógytornászt is le kellett mondani a kialakult helyzet miatt.

Két hónappal ezelőtt biztató fejlemények láttak napvilágot a humorista hogylétével kapcsolatban, kiderült, hogy a vérnyomását is sikerült beállítani.

- Köszönöm, jól vagyok, gyógyulgatok, ezzel kapcsolatban nincs túl nagy változás - nyilatkozta akkor Sas József a Blikknek.

Híres humoristák napjainkban

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Ihos József, valamint hazánk népszerű humoristáit is megmutatjuk egykor és napjainkban.

Ezt is szeretjük