Sarka Kata visszatért a szülés után - Ilyen csinos ruhában állt a fotósok elé
Sarka Kata a Magyarország Szépe 2019 sajtótájékoztatóján jelent meg ma délelőtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2019. június 23-án hatodszor választják meg Magyarország Szépét. A show-műsorral egybekötött verseny döntőjét élőben közvetíti a Duna Televízió és a Duna World csatorna. A döntő műsorvezetője az idén Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie lesz - jelentették be a ma délelőtti sajtótájékoztatón, ahol az idei verseny húsz indulóját is bemutatták, akik közül 16-an mérkőznek meg a Miss World világverseny hazai döntőjében. 

A Magyarország Szépe 2019 győztese több millió forint értékű nyereménnyel gazdagodik, és lehetőséget kap arra, hogy Magyarországot képviselje a világ egyik legrangosabb szépségversenyének világdöntőjén, a Miss Worldön, amit Thaiföldön rendeznek meg. A versenyre Csángó Tamás divattervező kézzel készítette el a több száz kristállyal díszített új koronákat, melyeket szintén ma délelőtt láthatott először a nagyközönség. 

A sajtótájékoztatón harmadik gyermeke születése óta először állt kamerák elé Sarka Kata, a Magyarország Szépe licensztulajdonosa. A rajongói nem győzték dicsérni, milyen szép, és a ruhája is mennyire csinos. 

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük