Rogán Cecília és Sarka Kata együtt szépül - A karanténban is csinosak maradnak
Sarka Kata manikűrözéssel, Rogán Cecília receptekkel segíti a másikat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rogán Cecília és Sarka Kata nemcsak üzleti partnerek (a Magyarország Szépe licensztulajdonosai), de évek óta nagyon jó barátnők is, akik szívesen jelennek meg együtt gálákon, divatbemutatókon, díjátadókon. 

A koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetben a kijárási korlátozás és az önkéntes karantén idején is egymást segítik. 

Rogán Cecília és Sarka Kata együtt szépül

Bár a részleges kijárási korlátozás megengedi "a fodrász, a manikűrös szolgáltatások igénybevételét", Sarka Kata inkább online tanulja, hogyan tudja otthon elkészíteni úgy a körmeit, ahogy egy műkörmös tenné. 

Az Instagram-oldalán posztolta, hogy barátnőjének is segít, rajta is kipróbálja, mit tanult, míg Rogán Cecília a főzésben támasza.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#ebéd #főzés #vasárnap

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

A szőke sztár Instáján gyakran megosztja követőivel, milyen ételt főzött vagy sütött, milyen desszertet alkotott, így most receptekkel segíti háromgyerekes barátnőjét, aki bevallottan nem nagy konyhatündér. Lánya, Noncsi még óvodásként azt mondta egy műsorban, az anyukája a müzlit készíti a legjobban. 

"És ti együtt vagytok karanténban? Vagy valaki mégiscsak mászkál? Vagy nem vagytok karanténban?" – kérdezte egy kommentelő. 

"Dolgozni járok, és azon kívül csak és kizárólag otthon vagyunk, Cili is és én is" – válaszolta Sarka Kata. 

"A kormányrendelet szerint lehet menni körmöshöz és fodrászhoz is. Az, hogy ők ketten egymásnak csinálják, ugyanúgy nem tiltott, sőt biztonságosabb, mint ha 20. vendégként ülnének valahol” – írta a beszélgetésbe egy másik hozzászóló. 

Magyar sztárok ugyanolyan ruhában

Nemcsak Hollywoodban, hanem Magyarországon is előfordul, hogy egy-egy hazai hírességnek ugyanaz a ruha tetszik meg. Rogán Cecília például egy JOY Social Media Awardon jelent meg abban az ezüstflitteres, mélyen dekoltált kreációban, amit korábban Mádai Vivienen láttunk a Playboy Man of the Yearen.

Képes összeállításunkban olyan hazai hírességeket gyűjtöttünk össze, akik ugyanolyan ruhában jelentek meg valahol a közelmúltban.

Ezt is szeretjük