Sarka Kata szexi topban villantotta meg bomba alakját - Meglett a sok edzés eredménye
Sarka Kata megmutatta a rendszeres edzés és futás eredményét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarka Kata tavaly anyák napján árulta el, hogy már háromgyerekes édesanya. A szülés után hamar visszanyerte alakját, tavaly augusztus végén edzőtermi posztjához azt írta, hogy három hónap alatt 15 kilót adott le. 

Azóta is rendszeresen sportol, idén márciusban, két év kihagyás után lefutotta a Sziget-kört is. 

Sarka Kata bomba formában

Pár hét alatt sikerült újra elérnie a régi szintidejét, hat perc alatti az átlag kilométerenkénti ideje, május 31-én pedig arról posztolt, hogy sikerült 21 kilométert futnia. 

sarka-kata
Fotó: Instagram/Sarka Kata

A futás mellett természetesen az edzőtermet sem hanyagolja, az Insta-storyjába posztolt friss fotója mutatja az edzések eredményét: nemcsak karcsú, de izmos is. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💕 #veryhappyday 💕 #goodnight 🌝✨🌟💫

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

A 33 éves sztár nem csak kirobbanó formában van, szemmel láthatóan sugárzik a boldogságtól is. Friss képein agyondicsérik, mennyire gyönyörű. 

Sarka Kata édesanyja

A 33 éves sztár nagyon ritkán mutatja meg az anyukáját. Június 2-án, Katalin születésnapja alkalmából azonban tett ki néhány képet az Instagramra. Azt kevesen mondanák meg, hogy az 55 éves asszony három unoka nagymamája. Fiatalon lett anya, 21 éves volt, amikor világra hozta Sarka Katát, aki szintén követte a szülői mintát: 22 éves volt, amikor Noémi született. 

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük