Sarka Kata dögös ruhát húzott a divatbemutatóra: testhezálló miniben pózolt
Sarka Kata és számos magyar sztár is kíváncsi volt a magyar tervezők divatbemutatóira a Budapest Central European Fashion Weeken.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Magyar Divat & Design Ügynökség évente két alkalommal rendezi meg a közép-európai régió központi divateseményének számító Budapest Central European Fashion Weeket

A 2021. október 11. és 17. között immár nyolcadik alkalommal megrendezett divathéten a közönség, amelynek soraiban számos híresség is helyet foglalt, ismét testközelből csodálhatta meg a tervezők lenyűgöző alkotásait. 

Sarka Kata és sztárok a Budapest Central European Fashion Weeken

Számos magyar tervező mutathatta be a 2022-es tavaszi-nyári kollekciója darabjait, így a Nanushka, Merő Péter, Varga Viktória, Kerényi Virág, Tomcsányi Dóri, a Sugarbird, a Nubu, a Sentiments vagy az Aeron.  

Sarka Kata is azon sztárok közé tartozik, akiket nagyon érdekel a divat. A 35 éves üzletasszony a Nanushka bemutatójára a márka egy dögös miniruhájába bújt, alakját pedig egy ugyancsak nude tűsarkú cipővel nyújtotta, míg egy másik napon Merő Péter divattervező show-jára egy fekete ruhában érkezett.

Képes összeállításunkban nemcsak Sarka Kata ruháit, hanem a Budapest Central European Fashion Weeken megjelent több sztár, így Nyári Dia, Nagy Adri vagy Zimány Linda által kiválasztott kreációkat is láthatod. 

Ezt is szeretjük