Menesztették az RTL Klub sztárját - Sírva búcsúzott tegnap este
A Nyerő Páros egykori versenyzője, Sánta Juliska esett ki kedd este a Konyhafőnökből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Konyhafőnök hatodik évadában az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpáros vetélkedőjének két tavalyi versenyzője is szerepelt: Solti Ádám menyasszonya, Kis Berni és Sánta László színész felesége, a táncos Sánta Juliska. Előbbi május 13-án, a második elődöntő hetében kiesett. A mindig mosolygós és vidám Sánta Juliskát a Nyerő Páros után a Konyhafőnökben is megszerették a nézők és a séfek is, ő egészen tegnapig versenyzett, a középdöntő második szakaszáig jutott el. 

A kedd esti adásnap végén a két leggyengébb versenyzőként Kovács Dani és Sánta Juliska maradt a zsűri előtt, mert mindketten nagyot hibáztak. Végül az előbbi, Rácz Jenő versenyzője nem kapott még egy esélyt, és a piros csapat búsult.

santa-juliska-konyhafonok
Fotó: RTL Klub/Tulok András, Tuba Máté

- Juliska, kifejezetten szeretem, ha valaki vidáman és néha akár önfejűen főz a konyhában. Szerintem ez rád jellemző volt, mint ahogy az is, hogy nagyon-nagyon jó ételeket mutattál nekünk, tényleg van benned valami plusz - búcsúzott tőle a pozitívumokat kiemelve Fördős Zé a Konyhafőnök kedd esti adásának végén. 

Sánta Juliska a piros kötény levételéig vissza tudta tartani könnyeit, de a búcsúvideóban már folytak az arcán. Ennek ellenére nem távozott keserűen, ő is csak a Konyhafőnökben átélt jó dolgokról mesélt.  

santa-juliska
Fotó: RTL Klub/Konyhafőnök

- Sajnálom, hogy itt kell hagynom a versenyt, nagyon jól éreztem magamat, akkora fény volt az életemben, hogy mindennap feltöltődve mentem haza. Érdekes, hogy az ember hogy fejlődik lelkileg ebben a versenyben, és miket tanul a világról, az emberekről, magáról.  Nagyon érdekes volt - mondta könnyáztatta arccal. 

Gáspár Bea kicsit kikerekedett

Az éve eleje sokak számára a megújulás és az életmódváltás hónapja. Főleg, hogy az ünnepek alatt sokan kissé elengedik magukat, és felszalad rájuk pár plusz kiló. Gáspár Bea is kicsit kikerekedett az év végi, családi nyaraláson, de nem zavarja, így a Bea Konyhája elnevezésű vacsoraestjeinek háziasszonyaként még hitelesebbnek is érzi magát. 

Ezt is szeretjük