Friss hír! Végre jön a baba a TV2 sztárjánál

4 évig hiába próbálkoztak

Sági Szilárd és felesége sikerrel járt a lombikprogrammal, még az is lehet, hogy ikreik lesznek.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Évekig sikertelenül próbálkozott Sági Szilárd és felesége, Soós Szilvi, hogy kisbabájuk legyen.

A két embrióval beültetés előtt
A házaspár a klinika babaalbumát lapozgatja

A TV2 gasztro magazinjainak házigazdája most már örömmel újságolhatja, végre ismét apa lesz, sőt, lehet, hogy ikreik lesznek.

Végre jön a baba

Sági Szilárd és Szilvia lombikprogramját a TV2 Édes Élet című reality műsorában is nyomon követhették a nézők, együtt izgulhattak a házaspárral, hogy sikeres lesz-e a lombik program.

Öt évig hiába próbálkoztak, ezt követően fogtak bele a programba. A sok csalódás után nem csoda, hogy Szilvia félve ment el a vérvételre.

- Nagyon bíztam benne, közben meg nem mertem bízni… nem akartam azt a hírt hallani, hogy nem sikerült. Vérvétel után csak bóklásztunk a környéken, épp az autóban ültünk, amikor megszólalt a telefon, hogy mehetünk az eredményért. Azt hiszem nem is tudtam volna ennél idegesebb lenni - mesélte.

Az orvos azt közölte velük, ahhoz, hogy a terhesség a vérből kimutatható legyen, a HCG értéknek minimum 15-nek kell lennie, majd hozzátette, hogy Szilvinél ez az érték 1650!

Lehet, hogy ikreik lesznek

- Hirtelen fel sem fogtuk Vereczkey doktor szavait! Aztán sírtunk és nevettünk egyszerre örömünkben Szilárddal. A főorvos úr hozzátette még, hogy ebből a magas értékből akár az is következhet, hogy mindkét embrió megtapadt. Örömünkben minden szembejövő nővért, orvost megöleltünk, megpusziltunk, amikor hazafelé indultunk a klinikáról - idézte fel az örömteli napot a kismama.

Az ikerterhességbe Sági Szilárdék még nem gondoltak bele. A beültetés előtt elgondolkodtak rajta, hogy mi lesz, ha két babájuk születik, és úgy döntöttek, az sem lenne baj, csak jöjjenek végre.

- Ha egy baba, akkor nyilván teljesen mindegy, hogy milyen nemű lesz, ha két baba, akkor is! Persze, ha lehetne választani, akkor jó lenne egy fiú, egy lány - árulta el a házaspár.

A lakás-átalakítási terveket illetően a TV2 gasztro magazinjainak sztárja már azon gondolkodik, hogy a tetőteret be kellene építeni, ha egyszerre két csemete érkezik.

- Amikor beköltöztünk, kineveztük az egyik szobát gyerekszobának. Már gondolatban be is rendeztem, tudom hol lesz a kiságy. Minden nap bemegyek, és körbenézek. Legközelebb ultrahangra megyünk, ott már reméljük, hogy szívhangot is fogunk hallani - mondta a 41 éves apuka.

A neveken már nagyon régóta gondolkodnak, mert közös a monogramjuk, és ezt szeretnénk továbbvinni. Kevés "sz" betűs név van, ami tetszik nekik, de hogy melyiket választották, az még titok.

Egyelőre az a legfontosabb, hogy Szilvi ugyanúgy vigyázzon magára, mint abban a két hétben, amíg várták az eredményt. Most már szerencsére többet mozoghat, autóban is ülhet, de a takarítástól még eltiltotta az orvos, nem szabad hajolnia vagy megerőltetnie magát.

Fotó: Sági Szilárd

Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük