Rúzsa Magdi kislánya tündéri fotókon: a lassan 2 éves Lujzi könyvet nézeget

Rúzsa Magdi aranyos fotókat posztolt az Instagram-oldalára könyvet lapozgató kislányáról, Lujziról.

ruzsa-magdi-c
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi tündéri fotót posztolt kislányáról, a februárban kétéves Lujzi egy szakácskönyvet nézeget. "Lujziiiiii! Nem esik messze az alma... Főzni készül" - írta a képekhez.

A kommentelők elolvadtak a szöszke, kunkorodó hajú kislánytól, a kommentekben nem győztek áradozni, milyen édes, tündéri, imádni való gyerkőc. 

Rúzsa Magdi lánya

„Biztos vagyok benne, hogy a könyvek illata örökre nyomot hagy majd benne, az olvasás szeretete - nem csak a szakácskodásé - lehet, hogy itt kezdődik! Csodás” - olvasható az egyik hozzászólásban. 

Az énekesnő 2022. február elsején született hármas ikrei, Keve, Lujzi és Zalán nagyon szeretnek a konyhában lenni, részt venni a főzési előkészületekben vagy csak szemlélni azokat. Azon a fotón is cukik, amit az édesanyjuk januárban osztott meg róluk, amint az etetőszékükből figyelik a sárgarépát hámozó Rúzsa Magdit. 

A 38 éves sztár október végén azt mesélte a Tények Plusznak, úgy érzi magát az energiaszintet tekintve, mintha az olimpiára készülne, hisz egyszerre dolgozik, és állt helyt háromgyerekes édesanyaként. 

- Öt órakor indul a nap, onnantól egy folyamatos kiszolgálása a gyerekeknek: étkezések, szórakoztatod őket, figyelsz - és háromfelé figyelsz -, mert az egyik fölmászik, a másik fölszedett valamit, a harmadik megy ki az ajtón. Valamikor nyolc óra körül alig várod, hogy végre elmenjen mindenki aludni, és bezuhansz az ágyba, alszol. Ez az időszak erről szól, és több mint valószínű, hogy a következő nagyjából egy év is hasonló lesz. De egyre ügyesebbek, önállóbbak.

Tartja a kapcsolatot más, hármas ikreket nevelő szülőkkel, megosztják egymás közt a tapasztalataikat, és ezek alapján úgy véli, ami most sok energiát elvesz, az később megtérül. 

- Sok szülő arra panaszkodik, hogy eljön a két-két és fél éves kor, amikor ők kevesek már a gyereknek, főleg, ha az egyedül van. A mieink viszont hárman vannak, és én nagyon remélem, hogy majd jól ellesznek, eljátszanak együtt. 

Rúzsa Magdi fia, Keve és Presser Gábor

Rúzsa Magdi tündéri fotót mutatott Kevéről, aki a színpad szélén csodálta Presser Gábort.

Rúzsa Magdi szöszke kisfia megleste Presser Gábort a színpadon: Keve fotójától elolvadtunk

Rúzsa Magdi tündéri fotót mutatott Kevéről, aki a színpad szélén csodálta Presser Gábort.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Tények Plusz

Ezt is szeretjük