Megható! Titkos esküvőt szervezett szerelmének a magyar sztár

Rubint Réka két hét alatt, Norbi tudta nélkül szervezte meg templomi esküvőjüket.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Schobert Norbi és Rubint Réka méltán hazánk egyik legnépszerűbb és legaranyosabb álompárja, hiszen szerelmük ugyanúgy lángol, mint megismerkedésük idején, gyermekeiket pedig odaadó törődéssel és figyelemmel nevelik.

Mi is beszámoltunk róla, amikor Réka bejelentette, hogy harmadszor is babát vár, ráadásul már túl van az első 12 hetes kritikus időszakon. Az újabb pocaklakó érkezése azonban alaposan felforgatta a 32 éves sztármami terveit.

Változott a terv

Réka ugyanis 2002. szeptember 5-én fogadott örök hűséget a magyar fitneszgurunak, és eredetileg az volt a terve, hogy az évfordulójukon kerül majd sor egyházi esküvőjükre.

A baba érkezése miatt azonban előbbre kellett hoznia a ceremóniát, amelyet teljesen titokban, Norbi tudta nélkül meglepetésként szervezett meg két hét alatt - ez pedig, valljuk be, egyedülálló teljesítménynek számít.

A gyönyörű feleség a Fókuszban mesélte el, hogy a barátok beavatása után Lajosmizsére csalta egy üzleti tárgyalás apropóján Norbit, aki úgy tudta, hogy egy müzligyárat vesznek majd meg, a megbeszélés után pedig Sárvárra utazik.

Óriási volt a meglepetés

Érthető tehát, hogy Norbi szája tátva maradt, amikor Lajosmizsén, a templom előtt meglátta a meghívott rokonokat és barátokat, szépséges feleségéről nem is beszélve, aki már esküvői ruhában várta izgatottan szerelmét.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom
Az esküvőről készült exkluzív videót az RTL Klub Fókusz című műsorából ide kattintva tekintheted meg!

Norbi a könnyeivel küszködött a meghatottságtól, majd miután átöltözött, büszkén és boldogan vezette kedvesét az oltárhoz, hogy nyolc évvel polgári esküvőjük után Isten színe előtt is örök hűséget fogadjanak egymásnak.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A ceremónia után a lajosmizsei csárdában folytatódott az ünneplés, az este végén pedig egy felejthetetlen emlékkel gazdagodva tértek nyugovóra mindketten. Réka joggal lehet büszke magára, hiszen így nem sokan kedveskednek párjuknak ennyi együtt töltött év után.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük