Rubint Réka őszintén vallott házassága mélypontjairól

Rubint Réka bevallotta Joshi Bharat műsorában, voltak mélypontok a házasságában.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rubint Réka a Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorban nem tagadta, hogy Schobert Norberttel kötött házasságának elmúlt 13 évében voltak mélypontjaik, de ő nem adta fel soha.

- Pedig megtehettem volna anyagilag és egzisztenciálisan is. A jég hátán mindig megéltem, nem voltam egy szobanövény, akit beraktak a sarokba, és ott el kellett tartani, locsolgatni, hogy mégse pusztuljon ki. Ez köszönhető annak, hogy gyerekkoromban be voltunk fogva a munkába, a mai napig rengeteget dolgozom, és imádom csinálni. Talán ennek a szívósságnak köszönhető, hogy semmit nem adok fel. Persze van az a pont, amikor azt mondom, hogy elengedem a kötél végét - mesélte a FEM3 mai műsorában.

Persze ebben a férje is társ volt: nyitott arra, hogy változzon, hogy megmutassa azt, milyen ember ő valójában, a mélypontokat pedig megpróbálta kívülről nézni.

Rubint Réka légzésterapeuta mesterével kezdte boncolgatni, mi lehet a válság oka, hiszen az egy tükör számára, a másik számára vagy mindkettejüknek.

- Minden párkapcsolatban vannak hullámvölgyek és óriási szerelmi csúcsok, de a mélypontok azok, amik igazán tartalmivá tudják tenni a kapcsolatot, mert azt megoldod, megtalálod rá a választ, együtt szépen kiszintezitek. Az fantasztikus tartalmat és mélységeket tud adni egy kapcsolatnak - mondta.

Schobert Norbi és Rubint Réka háza

Schobert Norbi és Rubint Réka három gyerekükkel évek óta Szentendrén élnek. Ha kíváncsi vagy, hogyan néz ki a család otthona, kattintsd végig a képeket!

Fotók! A Schobert házaspár még a hálószobájába is beengedte a kamerákat

Nézegess képeket!

Elolvasom

Fotó: FEM3/Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal, Facebook/Rubint Réka oldala

Kutyabarátok készüljetek!

Jön a Dogz, az év legnagyobb kutyás fesztiválja! Falkasétákkal, állatorvosi tanácsadással, kutyás bemutatókkal, kutya&gazdi fotózással és sok más ingyenes programmal várunk szeptember 7-én a Városligeti Nagyréten.

Váltsatok jegyet a DOGZ fesztivál színpad izgalmas előadásaira is!

Promóció

Ezt is szeretjük