Micsoda képet lőtt Schobert Norbi a feleségéről! - Nézd meg!
Rubint Réka naptárához a férje, Schobert Norbi készítette a tengerparton a bikinis fotókat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rubint Réka új naptárához a férje, Schobert Norbi készítette a fotókat egy törökországi tengerparton, egy külföldi helyszínre ugyanis túl drága lett volna profi fotóst kivinniük magukkal, árulták el a TV2 Aktív című műsorában.

A fitneszlady azt is elárulta, ha profi készíti a képeket, nem a férfit látja az illetőben, ezért nem is tudja úgy kelletni magát, mint amikor a férje fotózza.

Egyébként bármily meglepő, a sztárpár azt mondta, a naptár fő közönsége nőkből áll, akik példaképüknek tekintik Rubint Rékát, szeretnének úgy kinézni, mint ő, ezért motivációs célból veszik meg a naptárat. Ezért is mellékeltek a képekhez minden hónapban egy receptet és egy tornajavaslatot, ami segíthet az alakformálásban.

Persze azért férfiak is szép számmal vannak, akik érdeklődnek a naptár iránt. Túl merész képekre nem számíthatnak, egy sziluettnél, melltartó nélküli hátizomzatnál többet nem kapnak, mert Rubint Réka lassan 37 évesen, háromgyerekes anyukaként ennél többet nem kíván megmutatni magából.

Ha kíváncsi vagy még több Rubint Rékáról készült bikinis fotóra, nézd meg képes cikkünket!

Fotó: Facebook/Aktív

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük