Mi történt a nyaraláson? Hazatérve ügyvédhez fordult Rubint Réka
Rubint Réka csak most tért haza Törökországból, de máris fel kellett keresnie ügyvédjét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rubint Rékáék még csak most tértek haza Törökországból, ahol szokásos egyhetes alakreformtáborukat tartották, de máris ügyvédhez rohantak.

Egy internetes portál ugyanis jogtalanul használta fel a fitnesz királynőjének képeit, méghozzá egy őt ócsároló cikkhez.

Beperelték a portált

Azonnal intézkedtek, és megtették a jogi lépéseket. A portáltól kapott kártérítést a tervek szerint jótékonysági célra fordítják, az egyik kórháznak szándékoznak adni.

Ezen felül viszont Réka nem akar foglalkozni az üggyel, a bántásokra sem reagált.

- Engem ez már nem érdekel. Ha valaki az én fotóimmal akarja népszerűsíteni az oldalát, az számomra elismerés. Nem telik el úgy nap, hogy valaki ne lopna el tőlem egy képet, és tenné ki valahova. De ezzel csak az én facebookos oldalamat népszerűsítik, és napi 800 ezer ember látogatja meg a site-ot. Majdhogynem köszönettel is tartozom. Az én oldalamat egyébként háromszor többen olvassák, mint azt az internetes portált – mondta el a TV2 Aktív című műsorának.

A tábor a kellemetlenség ellenére jól sikerült, több mint 80 fogyni és erősödni vágyó követte Rubint Rékáékat a török riviérára.

40 fokos hőségben edzettek

A háromgyermekes édesanya kicsit megrettent a feladattól, hiszen ennyi különböző embert nehéz összefogni, de derekasan megbirkózott a feladattal. Olyannyira, hogy edzőtársai már azt követelték, jövőre tíz napra utazzanak el.

Pedig a fitneszguru és felesége nem kímélte a vendégeket, minden nap 90 perces edzésen kellett részt venniük a közel 40 fokos hőségben. Már egy hét alatt is látványos változásokat észleltek magukon, Rubint Réka két és fél kilót fogyott is.Forrás: TV2
Ezt is szeretjük