Először mutatkoztak kamerák előtt! Íme, Rózsa György és balettművész szerelme

Rózsa György és Mráz Nelli a tegnap esti Frizbiben szerepeltek.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Először szerepelt kamerák előtt Rózsa György és szerelme. A 66 éves műsorvezető és egykori balettművész párja a TV2 Frizbi című műsorában mesélt megismerkedésükről. Kiderült, Mráz Nelli 19 éves volt, amikor először találkoztak: ő balettnövendékként lépett fel Tatabányán, a tévés pedig konferált. Akkor persze nem alakulhatott ki közöttük semmi mélyebb, hiszen Rózsa György nős volt. Felesége, az egykori tornász, Kanyó Éva 2000-ben hunyt el.

Szakmájukból kifolyólag többször is találkoztak még, az egymásra találást végül Rózsa György lányának, Csillának köszönhetik, aki tavaly márciusban megkérte apját, kísérje el a Macskák 30 éves jubileumi előadására. Mráz Nelli is ott volt, mivel annak idején fellépett a premier darabban.

- Ott áll a Madáchban hat gyönyörű lány. Mindenkinek udvaroltam egyszerre, de persze a lányoknak vannak finom antennáik, megérezték, kinek szól igazán az érdeklődés. Maradtak öten, négyen, hárman, ketten, és a végén csak Nelli - mesélte Rózsa György.

Később kinyomozta Mráz Nelli számát, és randevúzni hívta a Gellért Szálló cukrászdájába. Tíz hónapja alkotnak egy párt, már voltak együtt nyaralni, a művésznőt pedig a Top Show műsorvezetőjének baráti társasága is befogadta, még szülinapi meglepetésbulit is szerveztek neki nyáron.

Nézd meg Rózsa Györgyöt és párját, valamint azokat a magyar sztárokat, akikre közel a 60-hoz talált rá ismét a szerelem!

Magyar sztárapukák gyermekeikkel

Színészek, tévések vagy éppen megmondózenészek: mind különböző pasik, de abban megegyeznek, hogy már családapák.

Ezt is szeretjük