Rónai Egon fiatal feleségével gálázott – A ritkán látott Zsani gyönyörű ruhát viselt

Rónai Egon felesége, Zsanett a visszafogott eleganciát képviselte.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rónai Egon, az ATV népszerű műsorvezetője 2011-ben nősült meg másodszorra. Zsanett, aki korábban táncművész és televíziós szerkesztő is volt, három gyermekkel ajándékozta meg az 56 éves sztárt. Bertalan 2012-ben, Dorka 2014-ben, Vilmos 2017-ben jött világra. A tévésnek az előző házasságából két, ma már tinédzser fia van: a 2001-ben született Bálint és Gergely, aki 2002-ben látta meg a napvilágot.

- Ha valaki 45 éves koromban azt mondja nekem, hogy egy évtizeden belül születni fog még három gyerekem, kinevetem, mert annyira képtelen állításnak tűnt. Aztán mégiscsak megtörtént, és nagyon boldog vagyok, hogy így alakult. Még akkor is szeretek nagycsaládban élni, ha nem mindig könnyű, és az ember olykor fogja a fejét, hogy mitévő legyen három pici gyerekkel, hiszen sosincs nyugalom otthon, de összességében édesapának lenni csodálatos dolog – mesélte a műsorvezető 2017 decemberében a Meglepetésnek.

- Nem bánom, hogy egy időre abbahagytam a munkát, mert a gyerekek jelentik a legtöbb boldogságforrást nekem. Azt megbeszéltük Egonnal, hogy több gyereket már nem szeretnénk, mert ennek a háromnak a felnevelése is nagy felelősséggel jár. Idén májusban, Vilmos születése után tehát létszámstopot vezettünk be – mesélte a lapnak a harmincas éveiben járó, csinos, fiatal nő.

Rónai Egon ritkán jelenik meg sztárokat felvonultató rendezvényen, de a 20. jubileumát ünneplő Story-gálán a műsorvezető és felesége is részt vett.

"Nem volt furcsa Zsaninak, hogy ilyen ízlésesen nézett ki az eseményen? Szerintem kb. öt nő lehetett az egész eseményen, akin nincs flitter, műhaj, köldökig erő dekoltázs és 6 kg vakolat ;) büszke lehetsz rá. Sőt, még neked is jól áll a pingvin szett" – kommentelte Pásztory Dóri, kétszeres paralimpiai olimpiai bajnok úszónő a tévés és ritkán látott felesége fotójához.

Ezt is szeretjük