Rogán Cecília combtőig felsliccelt ruhában: csábosan bűvölte a kamerát

Rogán Cecília selyemruhája divatos és merész. Összegyűjtöttük a legdögösebb ruháit az elmúlt időszakból.

rogán cecília cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A családi pillanatok és különböző munkák mellett Rogán Cecília az Instagramon a divatra is nagy hangsúlyt fektet: találhatunk róla elegáns ruhás felvételeket, illetve olyanokat, amelyeken merészebb darabokban pózol. Inkább az utóbbi kategóriába esik az az összeállítás, amelyben a balatoni kompon fotózták le.

Ha valaki laza, de végtelenül elegáns és nőies nyári ruhára vágyik, ami dögös is egyben, annak tökéletes választás lehet, amelyet a negyvenéves üzletasszony viselt. 

Rogán Cecília és a divat

A könnyű, selyemanyagú kreációt buggyos ujjaival és hosszú szoknyarészével visszafogottnak is mondhatnánk, de mivel kialakítását egy csavarral bolondították meg, az eredmény épp az ellenkezője lett: a combtőig felsliccelt fazon szexi. Mindezt csak fokozta a csábos pillantás, ahogy viselője bűvölte a kamerát.

Vadító fekete mini, színpompás maxiruha, combvillantós sort - ilyen és ehhez hasonló összeállításokat vonultatott fel Rogán Cecília az elmúlt hónapokban. Képes összeállításunkban csokorba szedtük a legdögösebb outfitjeit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Femina

Ezt is szeretjük