Vonat alá vetette magát a magyar színész édesanyja - Az apjával évekig nem beszélt

Reviczky Gábor színművésznek nehéz gyerekkora volt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Reviczky Gábornak szomorú gyermekkora volt, hiszen nem adatott meg számára, hogy családban nőjön fel. 13 éves volt, amikor édesanyja öngyilkos lett, édesapjával pedig évekig nem beszélt.

A színművész gyerekkoráról és szüleivel való kapcsolatáról nem sokat lehet tudni, a Story magazinnak is szűkszavúan nyilatkozott erről.

"Édesanyám öngyilkos lett"

A 66 éves színész három lány és egy fiú édesapja, illetve négyszeres nagypapa. Most már teljes a boldogsága, de ez nem mindig volt így. Házasságai sikertelenségét is annak tudta be, hogy gyerekkorában nem volt édesanyja, és nem tartotta fontosnak, hogy egy nő mellett kitartson.

- Édesanyám súlyos skizofréniában szenvedett. Akkor jött ki rajta a betegség, amikor az öcsémmel terhes lett. Attól kezdve állandóan kórházban volt. 37 éves koráig bírta, aztán vonat alá vetette magát.

Talán azért sem sikerültek eddig a házasságaim és volt ilyen sok válásom, mert nem családban nőttem fel, nem volt anyám, és ezért nem tartottam fontosnak, hogy legyen feleségem, aki mellett kitartok - nyilatkozta a lapnak, ahogy azt is elmondta, édesapjával négy évig nem beszéltek egymással, ám arra nem tért ki, miért.

A Zimmer Feri főszereplője látványosan megöregedett

A családfőt, Fikász Zimmer Ferit Reviczky Gábor alakította, feleségét, Vilmát Pogány Judit formálta meg, fiát és menyét Szarvas József és Kovács Vanda játszotta.

17 éve mutatták be a Zimmer Ferit! A főszereplő látványosan megöregedett

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük