Vonat alá vetette magát a magyar színész édesanyja - Az apjával évekig nem beszélt

Reviczky Gábor színművésznek nehéz gyerekkora volt.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Reviczky Gábornak szomorú gyermekkora volt, hiszen nem adatott meg számára, hogy családban nőjön fel. 13 éves volt, amikor édesanyja öngyilkos lett, édesapjával pedig évekig nem beszélt.

A színművész gyerekkoráról és szüleivel való kapcsolatáról nem sokat lehet tudni, a Story magazinnak is szűkszavúan nyilatkozott erről.

"Édesanyám öngyilkos lett"

A 66 éves színész három lány és egy fiú édesapja, illetve négyszeres nagypapa. Most már teljes a boldogsága, de ez nem mindig volt így. Házasságai sikertelenségét is annak tudta be, hogy gyerekkorában nem volt édesanyja, és nem tartotta fontosnak, hogy egy nő mellett kitartson.

- Édesanyám súlyos skizofréniában szenvedett. Akkor jött ki rajta a betegség, amikor az öcsémmel terhes lett. Attól kezdve állandóan kórházban volt. 37 éves koráig bírta, aztán vonat alá vetette magát.

Talán azért sem sikerültek eddig a házasságaim és volt ilyen sok válásom, mert nem családban nőttem fel, nem volt anyám, és ezért nem tartottam fontosnak, hogy legyen feleségem, aki mellett kitartok - nyilatkozta a lapnak, ahogy azt is elmondta, édesapjával négy évig nem beszéltek egymással, ám arra nem tért ki, miért.

A Zimmer Feri főszereplője látványosan megöregedett

A családfőt, Fikász Zimmer Ferit Reviczky Gábor alakította, feleségét, Vilmát Pogány Judit formálta meg, fiát és menyét Szarvas József és Kovács Vanda játszotta.

17 éve mutatták be a Zimmer Ferit! A főszereplő látványosan megöregedett

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük