Fotó! Rékasi Károly kisfia egyre jobban hasonlít a papájára
Zsebi nemcsak külsőleg kiköpött apja, de Détár Enikő szerint sok egyéb tulajdonságuk is megegyezik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rékasi Károly életében hatalmas minőségi változás állt be az utóbbi időben, aminek köszönhetően kisfiával, a rá egyre jobban hasonlító Zsebivel is egyre bensőségesebb a viszonya.

A korábban kissé munkamániás sztár ugyanis - főként felesége betegségének köszönhetően - rádöbbent, lassítani kell, hogy a boldog pillanatokat együtt tudják megélni.

Bár már korábban falura költöztek, távol a főváros nyüzsgésétől, a belső nyugalom igazán csak most költözött a családba.

Lassítottak, de nem bánják

Nem véletlenül nyilatkozta nemrégiben a 47 éves színész az RTL Klub Reggeli című műsorában, hogy bármilyen furcsán is hangzik, jókor és jól jött nekik Détár Enikő betegsége, hiszen rávilágított egy csomó fontos dologra, amik mellett valószínűleg elmentek volna a nagy pörgésben.

Persze beletelt egy kis időbe, mire képesek lettek lazábbra ereszteni a gyeplőt, de most már mindannyian élvezik azokat az apró örömöket, melyeket egy közös piknikezés vagy quadozás nyújt.

Apja fia

A járművet Zsebi kapta húsvétra, de azért a család többi tagja is szívesen nyeregbe pattan, hogy körbefurikázzanak a mezőn. A kisiskolás fiúcska egyébként tiszta apja - és Détár Enikő szerint nemcsak külsőleg.

Mint a Hot magazinnak elmesélte, sok mindent tanult már híres papájától. Egyebek közt azt, hogy a hölgyekkel szemben mindig előzékeny egy igazi férfi, így aztán édesanyját nem is nagyon hagyja cipekedni.

Ha így folytatja, hamarosan lányok hada fog versengeni érte, hiszen ki ne szeretne manapság egy udvarias pasit maga mellé?

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Europress

Ezt is szeretjük