Szenvedett szülei ismertségétől Détár és Rékasi lánya! Szívszorító vallomás Gigitől
A 26 éves Rékasi Eszter szívszorító vallomást tett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárcsemeték gyakran szenvednek szüleik ismertsége  miatt. Ez a sors nem kerülte el Détár Enikő és Rékasi Károly lányát sem.

Rékasi Eszter a Hungary's Got Talent legutóbbi adásában a Led Zeppelin Whole Lotta Love című számával lépett fel, de a zsűritagok négy nemmel elküldték. 

Szenvedett szülei ismertségétől

- A művészetek iránti fogékonyság bennem valószínűleg részben szülői hatásra alakult ki, mert a szüleim színészek, édesanyámat Détár Enikőnek, apukámat Rékasi Károlynak hívják. Engem nagyon megviselt a szüleim ismertsége. Iszonyúan rettegtem attól, hogy rám csak a szüleim miatt kíváncsiak. Emiatt még jobban bezárkóztam, gimnáziumban azon röhögtek az osztálytársaim, hogy én a szünetben is a radiátort bámultam - mesélte a produkciója előtt a 26 éves fiatal nő. 

Annak ellenére érkezett az RTL Klub tehetségkutatójába egy énekes-táncos produkcióval, hogy soha nem foglalkozott komolyabban énekléssel.

- A szüleimen keresztül láttam, megtanultam azt, hogy nagyon sok ember belevág a művészeti pályába, és soha nem képes felismerni azt, hogy nincs hozzá elég kitartása, tehetsége, akaratereje. Megreked egy középszinten, ami szerintem egy félelmetes dolog. Bennem ez az önkritika mindig egy visszatartó erőt jelentett - mondta.

- Az, hogy mégis itt vagyok, az egy olthatatlan kíváncsiságnak a következménye, és saját határaimnak a feszegetése - árulta el döntésének okát.

A zsűritagok tetszését nem nyerte el, Kovács Patrícia például azt mondta neki, énekeljen inkább otthon a barátainak, de felejtse el, hogy belőle valaha is énekes lesz.

Miután a színész szülei által Giginek becézett Rékasi Eszter elhagyta a színpadot, Kovács Patrícia elárulta zsűritársainak, hogy Détár Enikő és Rékasi Károly lányát láthatták. Mind megegyeztek abban, hogy Eszter egyfajta lázadásként pont az ellenkezőjét csinálta annak, mint amilyen produkciókat a szüleitől láthatott.

Fotó: RTL Klub/Hungary's Got Talent

Ezt is szeretjük