Rátonyi Hajni 63 évesen is elbűvölő – Az Abigél sztárján nem fog az idő
Friss fotókon az Abigél Muraija, Rátonyi Hajni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rátonyi Róbert lányát, Rátonyi Hajnit már kicsi korában megismerhette a közönség. A '60-as években együtt turnézott édesapjával, több közös daluk is volt. 22 éves korában eljátszotta Murai szerepét az Abigélben, sokan ebből a népszerű minisorozatból ismerhetik őt. Karrierje során több színházi társulat tagja volt, például ilyen volt a Thália Színház és a Vidám Színpad is, napjainkban már szabadúszóként dolgozik a 63 éves színésznő. Érdekes, hogy nem színészként képzelte el a jövőjét, erről még a Nők Lapja decemberi számában vallott.

Elmondta, hogy amikor még kiskorában fellépett édesapjával, azt ő csak egy vidám játéknak fogta fel, semmi többnek, később, 14 évesen megkérte Rátonyi Róbertet, hogy ne lépjenek fel többet együtt.

- Mondtam apunak, ennyi volt, hagyjuk abba. Nem akartam színésznő lenni. Soha nem szerepeltem, az iskolai ünnepségeken sem. Külkereskedő akartam lenni, hogy sokat utazhassak. Negyedik gimnazista koromban hirtelen úgy döntöttem, hogy teszek egy próbát, jelentkezem a Színművészeti Főiskolára. Ha nem vesznek fel, nem kísérletezem a stúdiózással, ráhajtok a Külkerre. Felvettek. Apu is meglepődött, hogy színésznő akarok lenni, de nem próbált lebeszélni - magyarázta a lapnak.

Rátonyi Hajni azóta szép karriert futott be színésznőként, rajongói napjainkban a Pasik a pácban Gergely Róbert-darabban láthatják. A gyönyörű színésznőről sokan meg nem mondanák, hogy 63 esztendős, legalább tíz évet letagadhatna a korából. Képes összeállításunkban friss felvételeket láthatsz az Abigél sztárjáról, Rátonyi Hajniról.

Ezt is szeretjük