Hiányos öltözetben fotózták le a magyar műsorvezető lányát - Botrány lett belőle
Rákóczi Feri felesége ezért csapott botrányt a lánya iskolájában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A mai napig éles vitákat vált ki a szülők között az, hogy a kisgyereknek legyen-e mobiltelefonja, vagy ne, és ha van, használhatja-e az iskolában. Azért is fontos kérdés, mert már a kisiskolások körében is egyre gyakrabban előfordul a mobbing vagy bullying, vagyis az iskolai zaklatás, amikor néhány gyerek kipécéz magának egy másik gyereket, akit a rendszeresen és módszeresen zaklatnak élőben és a közösségi oldalakon. Rákóczi Feri felesége, Vajda Judith élesen ellenzi azt, hogy egy alsó tagozatos gyereknek legyen mobiltelefonja, vagy, hogy közösségi portálon szerepeljen. A Micsoda Nők! című műsorban azt is elmondta, hogy vannak negatív tapasztalatai, a Panna lányával történtek miatt botrányt is csapott az iskolában. 

Judit elmesélte, hogy a lánya néhány osztálytársának van mobiltelefonja, de az iskolában az a szabály, hogy a készüléket csak a tanítási órák után lehet használni. 

- Második osztályosként volt külön edzésük, amihez át kellett öltözniük. Egy kislány előkapta az öltözőben a telefonját, hogy csináljanak egy szelfit. Panna még nem volt felöltözve, és a másik elkezdte neki mondani, hogyan kellene ahhoz pózolni, hogy az szelfi legyen. Én ebből olyan botrányt csináltam! Milyen jogon fotózza le az öltözőben, mert innen már csak egy lépés az, hogy körbeküldje egy közegben, vagy kirakja egy Facebook-csoportban. És számon kértem a szülőt is - árulta el. 

vajda-judit
Fotó: FEM3/Micsoda Nők!

Vajda Judit azt is megjegyezte Várkonyi Andrea műsorában, hogy azok számára, akik a mobiltelefont biztonsági okokból adják a gyereküknek, létezik alternatíva, az okosóra. Abba el lehet három számot menteni, amit a gyerek ugyanúgy hívhat, és őt is hívhatják, emellett GPS is van benne. 

Ezt is szeretjük