Meglepő, de ez a két magyar sztár évekig egy párt alkotott
Katus Attilának évek kellettek ahhoz, hogy kiheverje a szakítást a szőke bombázóval.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki gondolná, hogy Katus Attila és Hargitai Bea évekig egy párt alkottak? Erről nem olvashattunk a hírekben, hisz 20 évvel ezelőtt jöttek össze. Nagyon szenvedélyes, sok vitával tűzdelt, se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, a világ- és Európa-bajnok sportoló szerint mindketten túl fiatalok is voltak, hogy a problémáikat meg tudják oldani, ezért szakítás lett a vége, ami őt nagyon megviselte - mesélte a 44 éves sztár a hétfő esti Micsoda Nők! című műsorban.   

- Én 27 voltam, ő 17, és három évig együtt voltunk. Nem tudom, ki volt a domináns, sokszor egyikünk sem engedett.  Olyanokat csatáztunk! Az a klasszikus, szenvedélyes kapcsolat volt, hogy összeveszel, és egy nagyot szexelsz. Az én életemben ez volt az egyetlen olyan kapcsolatom, ami rendkívül konfliktusos volt. Nem találtuk meg a megoldásokat. Talán az ego és a fiatalságom is szerepet játszott abban, hogy nem tudtam, hogyan kezeljem - mondta. 

- Szerelemben váltunk el, mindegyikünk bőgött, és azt mondtuk, egyszerűen nem bírjuk tovább. Utána elmentem külföldre, Amerikába dolgozni, hogy ne is találkozzak vele. Nagy szerelem volt, nekem évek kellettek, hogy abból a kapcsolatból kijöjjek, sokáig tartott belőle a felépülés. Sok minden meg is tört bennem, ugyanakkor sok mindent kaptam is tőle, mert Bea egy nagyon érdekes, izgalmas személyiség - árulta el.

Ezt is szeretjük