Radics Gigi és Tóth Andi lélegzetelállító estélyikben pózoltak együtt - Ki volt a csinosabb?
Radics Gigi és Tóth Andi egy közös projekt miatt fotózkodott együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi, Tóth Andi, Vastag Csaba és Talán Attila egy karácsonyi műsorban fog együtt szerepelni, amit majd a Life TV vetít le Varázslatos Life Karácsony címmel. Eddig így együtt sosem énekeltek együtt, így történelmi pillanatnak lehetnek majd szemtanúi a tévénézők december 24-én, este.

A négy énekes a produkciójukról a TV2 Mokka című műsorában meséltek, emellett azokat a fotókat is bevitték a stúdióba, amiket direkt a közös projektjük népszerűsítése érdekében készítettek róluk.

Radics Gigi és Tóth Andi is káprázatosan festett a közös fotózáson

A különleges, ünnepi műsorban mind a négyen alkalomhoz illően, csinos és elegáns szettekben fognak énekelni. A két gyönyörű énekesnőre nagyon szép estélyi ruhákat adtak a stylistok. Míg Radics Gigi egy fényes anyagú, púderrózsaszín kreációban, addig Tóth Andi egy vörös színű flitteres darabban pózolt kolléganője mellett. Ha választanunk kéne, akkor sem tudnánk eldönteni, hogy melyikőjük volt a szebb.

radics-gigi-tóth-andi
Fotó: TV2/Mokka

 A 2012-es Megasztár és a 2014-es X-Faktor győzteseit még össze is öltöztették, mind a kettőjüknek remekül állt a sötétzöld.

tóth-andi-és-radics-gigi
Fotó: TV2/Mokka

A műsorban mindannyian több dalt, szám szerint négy számot fognak külön-külön előadni, a végén pedig lesz egy közös produkciójuk is, így összesen 17 karácsonyi sláger fog felcsendülni majd szenteste.

Ilyen mesés kreációkban láthatták Dallos Bogit az X-Faktor nézői

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ruhákat viselt Dallos Bogi az X-Faktor élő műsorai alatt.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük