Mint egy hollywoodi sztár: Radics Gigi bársony estélyi ruháját gyöngyfüzérek tették különlegessé
Radics Gigi gyönyörű volt a Sztárban Sztár leszek! döntőjében: fekete bársonyruhájához díszes kiegészítőket viselt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi tavaly októberben adott életet kislányának, Bella Szófiának. Egy vagy velem című dalát még a várandóssága alatt írta a kicsi édesapjával, a szerzeménnyel bekerült a 2021-es A Dal című műsor negyven kiválasztott dala közé. 

2021 februárjában, a műsor negyedik válogatóján adta elő a dalt, és lépett fel hosszabb kihagyás után újra a színpadon. 

Radics Gigi a Sztárban Sztár leszek! színpadán

Azóta számos fellépése volt, legutóbb a TV2 Sztárban Sztár leszek! című produkciójának döntőjében láthattuk. Gábor Márkóval a Prayer című számot adta elő. 

radics-gigi-ruha1
Fotó: TV2

A 25 éves sztár káprázatosan nézett ki a fekete, felsliccelt bársonyruhában, amit gyöngyfüzérek és egy díszes öv tett különlegessé. Ezek a kiegészítők az énekesnő homokóraalakját is kiemelték. 

Radics Gigi nem siettette, hogy a szülés után leadja a pluszkilókat. Mielőtt várandós lett, egy évig keményen diétázott és edzett, a terhessége alatt pedig azokat az ételeket kívánta meg, amiket korábban kitiltott az étrendjéből. Összesen harminc kilót hízott, a nyáron elkezdett újra edzeni, és azon dolgozni, hogy minél fittebb legyen. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szeptemberben egy bejelentkezésben a közösségi oldalán azt mondta, 21 kilót már leadott.  

- Csak azért fogom folytatni a fogyókúrát meg az edzést, mert én azt szeretném, hogy jól érezzem magam a bőrömben, százszázalékosan visszanyerjem a formámat, és nem azért, mert fröcsög valaki azon, hogy „jaj, de dagadt a Radics Gigi”. Szültem egy gyönyörű szép kislányt, életet adtam neki, ez a legcsodálatosabb dolog - mondta akkor a TikTokra feltett videóban.

A november 14-én a Papp László Budapest Sportarénában megtartott MTV EMA-díjátadón is szenzációsan nézett ki Kerényi Virág csillogó, Swarovski lepkékkel díszített összeállításában. 

Lékai-Kiss Ramóna ruhái a 2021-es Dancing with the Starsban

Lékai-Kiss Ramóna 2021 őszén a TV2 Dancing with the Stars című szórakoztató műsornak második évadában Stohl András oldalán visszatért a show háziasszonyaként. Kilenc héten át minden szombaton dögös ruhákban és káprázatos estélyikben állt a színpadra. 

Ezt is szeretjük