Radics Gigi és a csinos műsorvezető nagyon hasonlítanak egymásra - Gyakran összekeverik őket
Czippán Anettet sokszor rohamozzák meg Radics Gigi rajongói.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 csinos műsorvezetője, Czippán Anett szépségéhez nem fér kétség. 1996 óta van képernyőn, ekkor kezdett el szerepelni a Kölyökidő című gyerekműsorban. 

Felnőtt fejjel a TV2 műsorvezetője lett, többek között az Aktív és a FEM3 Café című műsorok háziasszonya volt. 

Összekeverik Radics Gigivel

Czippán Anett életében az első helyen az anyaság áll: két fia van, az idősebbik, a 11 éves Olivér az első házasságából született, míg a kisebbik, csupán kétéves Soma jelenlegi párjától. Rendezvényeken rendszeresen háziasszonykodik, a tévé képernyőjén mostanában ritkábban látjuk. 

Szulák Andrea Nyugi! köztünk marad című műsorában arról mesélt, kivel szokták összekeverni úton-útfélen.

Radics-Gigi-és-Czippán-Anett
Fotó: Instagram/Czippán Anett, Radics Gigi

- Radics Gigivel számtalanszor kevernek össze, például voltam egy rendezvényen, odajött hozzám valaki, hogy "Gigi, Gigi, kaphatok egy autogramot?" Aztán közöltem vele, hogy nem én vagyok a Gigi. Ezután egy csalódott "Ja!" kíséretében faképnél hagyott - mesélte a Life TV műsorában.

A műsorvezető és az énekesnő tényleg nagyon hasonlítanak egymásra, a szemük, szájuk és orruk is hasonló, meg persze az is, hogy mindketten nagyon szépek. Czippán Anett a műsorban megjegyezte, hogy örülne, ha olyan jó hangja lenne, mint az énekesnőnek.

Magyar sztárok és világhírű hasonmásaik

Képes összeállításunkban megnézheted a kísérteties hasonlóságot hét hazai sztárunk és világsztár ikertornyaik között. Jobbra a magyar sztárok, balra pedig külföldi hasonmásaik láthatók.

Ezt is szeretjük