Ők az RTL Klub új álompárja - Felvállalták szerelmüket a reggeli műsorban
Rácz Jenő a Reggeliben állt kamerák elé szerelmével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorának zsűritagja, Rácz Jenő beleszeretett a gasztronómiai vetélkedő egyik versenyzőjébe, Gyuricza Dórába. A sztárséf a csatorna reggeli műsorában állt kamerák elé először szerelmével, ahol azt mondta, direkt buktatták le fokozatosan saját magukat, mert úgy gondolták, előbb-utóbb úgyis meglátja őket valaki együtt, nem akartak a végtelenségig titkolózni, ezért úgy döntöttek, inkább ők kontrollálják a híreket. 

Rácz Jenő betartotta a szabályokat, amíg Gyuricza Dóra versenyben volt csapatának tagjaként A Konyhafőnökben, addig nem kezdeményezett, de, miután a gyönyörű lány kiesett, elkezdte csapni neki a szelet. 

Gyuricza Dóra A Konyhafőnökben és a Reggeliben Rácz Jenővel.
Gyuricza Dóra A Konyhafőnökben és a Reggeliben Rácz Jenővel.
Fotó: RTL Klub/Tulok András, Tuba Máté, RTL Klub/Reggeli

- Amikor elkezdődött a verseny, én inkább tartottam tőle, minthogy tetszett volna nekem, de, ahogy teltek-múltak a napok, én is észrevettem, hogy valami van közöttünk. Nem beszélgettünk, de szerintem érzi két ember, ha vibrál a levegő körülöttük. Miután kiestem a versenyből, felkeresett egyből, hogy elfelejtett megölelni, hogy elbúcsúzzon - mesélte kapcsolatuk kezdetéről a Reggeliben Gyuricza Dóri. 

Azt mondták, a műsor alatt nem volt feltűnő, hogy tetszenek egymásnak, Rácz Jenő ugyanis minden csapattagját megölelte az adások után. 

- Azt vettem észre, hogy Dórinál mindig jobb érzés volt az ölelés. Amikor kiesett, aznap már nem találkoztunk, a maradék csapatommal foglalkoztam, ezért írtam neki, hogy még egy öleléssel lógunk egymásnak. Ezzel a gyenge alibivel hívtam el randizni - vette át a szót Rácz Jenő, aki hozzátette: eleinte távolságtartóak voltak egymással, de pár koktél után oldódott a hangulat, és újabb randik következtek.  

Gyuricza Dóra a vendéglátás területén szerezte diplomáját, a szakmájában dolgozik. Mostanában nagyon érdeklik a borok is, szeretne sommelier képzéseken is részt venni. Tudja, mivel jár a vendéglátózás, azért bizakodóan néz a jövőbe Rácz Jenő oldalán. 

Kósa L. Adolf csinos felesége

Sokan emlékezhetnek a TV2-n futó Szerelem első látásra című vetélkedőre, melynek Kósa L. Adolf volt a műsorvezetője. A ma már hálózatépítéssel foglalkozó, egykori tévés megtalálta a helyét, nemcsak a munka területén, hanem a magánéletben is.

Ezt is szeretjük