Rácz Jenő édesapja nagyon sármos: ennyire hasonlítanak egymásra a séffel
Rácz Jenő nem csak külsőleg tiszta apja, művészi hajlamát is örökölte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz Jenőt A Konyhafőnök kőkemény, de nagy szívvel megáldott zsűritagjaként ismerte meg az ország 2018-ban. 2020-ban a Nyerő Páros című vetélkedőben megbizonyosodhattunk arról is, hogy párkapcsolatában nagyon érzelmes. 

A sztárséf egyre többet mutatott meg magából és családjából az utóbbi időben, például Instagram-követői előtt azt is felfedte, milyen sármos az édesapja.

Rácz Jenő és édesapja

Egy hideg, novemberi hétvégén döntött úgy, hogy megörökíti a meghitt pillanatot, amelyet apukájával jakuzzizás közben töltött el. Az idősebbik Rácz Jenő Iván fotóján ámultak a rajongók, szerintük az apa-fia páros úgy fest rajta, mint két tojás. 

"Ha nem lenne ott, hogy az apud, akkor is lehetne tudni, ki ő. Teljesen olyan vagy, mint az apukád" - írta egy hozzászóló.

Voltak olyanok is, akik nem csak fiával véltek hasonlóságot felfedezni, többen megjegyezték, hogy a sztárapuka egy magyar színészre, az Aranyéletből ismert Thuróczy Szabolcsra emlékezteti őket.

"Szerintem Thuróczy Szabolcsra hasonlít nagyon, azt hittem, hogy ő az, amíg el nem olvastam a kiírást" - fogalmazott egy másik kommentelő.

Nem csak vonásaiban ütött rá a fia, művészi hajlamát is örökölte, csak míg ő a tányér megkomponálásában éli ki szépérzékét, addig apja többek között festőművészként dolgozik. Alkotásait az oldalán osztja meg a műkedvelőkkel. Emellett pszichodráma-vezető, vallásbölcsész, buddhista tanító, valamint jógatanár is.

Sárközi Ákos felesége

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen összeillő párt alkot Sárközi Ákos és felesége, Éva.

Ezt is szeretjük