Rácz Jenő barátnője nagyon dögös bikiniben: látszik, hogy Dóri lefogyott

Jó pár kilótól megszabadult A Konyhafőnökből ismert Gyuricza Dóri.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz Jenő és barátnője, Gyurica Dóri közt A Konyhafőnök hatodik évadának forgatása alatt szövődött szerelem, azóta pedig elválaszthatatlanok. Instagram-követőik imádják közös posztjaikat, egyesek kikiáltották őket a legédesebb hazai sztárpárnak.

A szemfüles rajongók azt is kiszúrták a 25 éves szépség legfrissebb fotóin, hogy jóval karcsúbb lett az alakja.

Rácz Jenő barátnője lefogyott

Június végén a Lupa Beach hangulatos nyugágyain sütkérezett a napon, és a strandolást meg is örökítette. Falatnyi bikiniben pózolt a fotón. A kommentelők azonnal találgatni kezdték, mitől lett ennyire vékony kedvencük.

Természetesen Dóri bomba alakja nem a véletlennek köszönhető, a karanténidőszak után eltökélte, fitt életmódra vált. Száműzte a mindennapjaiból a kalóriabombákat, immár az alacsony szénhidráttartalmú fogásokat részesíti előnyben.

Nem titkolja a diétáját, sőt az Instagram-oldalán highlight formájában meg is nézhetik követői, mit fogyaszt egy nap. Hallani sem akar a koplalásról, és a nasiról sem mond le, ám kizárólag egészséges ételeket fogyaszt, mint a cukkinispagetti, a tonhalsteak vagy a különböző saláták.

A cikk az ajánló után folytatódik

A mozgást is beiktatta az életébe, YouTube-csatornáján engedett bepillantást abba, hogy zajlik egy átlagos óra személyi edzőjével. Azt is elmesélte, hogy régebben beleesett a kezdő fogyókúrázók tipikus hibájába, keveset evett, és a mozgást is túlzásba vitte. 

- Eddig úgy nyomtam az edzéseket, hogy nagyon kevés kalóriát vittem be egy nap, és hozzá másfél órán keresztül kardióztam. Azt éreztem, hogy nem megfelelő az eredmény, és nem bírok többet tenni - mesélte a PollynPikto Életmód című csatornán.

Végül rátalált személyi edzőjére, akinek segítségével szenvedés nélkül sikerült elérnie az álomalakot. 

Rácz Jenő és Dóri nyaralása

Rácz Jenő és csodaszép barátnője, Gyuricza Dóri Mexikóba menekültek a januári hideg elől. A csodás tájakról és egzotikus ételekről kitett képeik mellett a rajongók tetszését leginkább a csinos Dóri bikinis fotói ragadták meg.

Ezt is szeretjük