Rábaközi Andrea 50 évesen is bombázó - A '80-as évek manökenjét csipkeruhában fotózták
Rábaközi Andrea ma is fantasztikusan néz ki.

rabakozi-andrea-cover-1
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rábaközi Andrea szakácstanuló volt a hetvenes években, amikor a Magyar Távirati Iroda fotókat szeretett volna róla készíteni, ám ő akkor még nem érezte ezt igazán testhezálló feladatnak. A kezdeti idegenkedés néhány év múlva azonban megszűnt, a nyolcvanas években pedig az Állami Artistaképző Intézetben vizsgázott le, ahol fotómodell és manöken oklevelet szerzett.

Innentől kezdve pedig nem volt megállás, hiszen 1986-ban az év felfedezettjének választottak meg, nem sokkal később pedig az évtized egyik leghíresebb manökenje lett, köszönhetően a sok kártyanaptárnak, divatkatalógusnak és plakátnak, melyekben mind szerepeltek a fotói, a divatbemutatókról nem is beszélve, hiszen rengeteg alkalommal lépett a kifutóra.

Rábaközi Andrea 2017. augusztus 11-én ünnepelte ötvenedik születésnapját, ez azonban olyannyira nem látszik meg rajta, hogy akár 10-15 évet is simán letagadhatna az életkorából. Nem csoda, hogy büszkén pózolt gyönyörű, fekete csipkeruhájában a Kempinski Hotelben, hiszen szépsége ma is rabul ejtő, hibátlan alakját pedig fiatalabb kolléganői is megirigyelhetik.

Ezt is szeretjük