A 80-as évek egyik legdögösebb modellje volt - Az 51 éves Rábaközi Andrea most is csinos
Rábaközi Andrea még most is bomba formában van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rábaközi Andrea modellkarrierje a '80-as években kezdődött. Bár eleinte idegenkedett a modellkedéstől, Béla László statisztavezető tanácsára elindult a pályán. 1986-ban ő lett az év felfedezettje, ezután pedig sorra kapta a felkéréseket. Rengeteg katalógus- és kártyanaptár-fotózást vállalt, de hazai és nemzetközi divatbemutatókon is dolgozott manökenként. Sokan emlékezhetnek rá a Rapülök Áj Láv Jú című videoklipjéből is. Az 51 éves modell 2018 őszén a MasterChef VIP-ban is szerepelt, mely a TV2 csatornán futott.

A szőke szépség a mai napig vállal fotózásokat, néhány felvételt az Instagram-oldalára is fel szokott tölteni. A felvételeken látszik, hogy még most is bomba formában van, több évet is letagadhatna a korából. Ennek ellenére azt vallja, hogy nagyon jó ötven felettinek lenni, sosem volt problémája az öregedéssel, korábban Joshi Bharatnak mesélte ezt a FEM3 Caféban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mert a piros szerencsét hoz Új Évben is.......@halasz.eva 2019

Rábaközi Andrea (@rabakoziandrea) által megosztott bejegyzés,

Napjainkban egy sikeres modelliskolát vezet. Nyolcéves kortól tanítja már a modelljelölteket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Pénteki randi szerelem, tesó editivanics.....

Rábaközi Andrea (@rabakoziandrea) által megosztott bejegyzés,

Amit a magánéletéről tudni lehet: még 22 éves volt, amikor méhnyakrákkal diagnosztizálták, de szerencsére sikerült legyőznie a betegségét. Később, első házasságából két fia született, Döme és Samu. Első férjétől elvált, de 2013-ban újra megházasodott.

Ezt is szeretjük