Az alkohol és a drogok rabja lett! A magyar énekes már aludni sem tudott
Képeken azok a hazai sztárok, akik bevallottan drogoztak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Több olyan hazai sztár van, aki annak idején drogfüggőségével megjárta a poklok poklát. A Quimby frontembere, Kiss Tibor sohasem titkolta, hogy szenvedélybeteg volt. Életvitelének köszönhetően szép lassan kezdett kimerülni, aludni viszont nem tudott, amit naponta egy üveg whiskyvel próbált orvosolni. Majd amikor bevitték a kórházba, rákattant a gyógyszerekre, ezek után pedig jöttek a dealerek és a szerek - erről a hír24.hu írt pár éve. Most a Nők Lapjának nyilatkozott a zenész, és elmondta, mi vezetett még ahhoz, hogy a kábítószerhez nyúljon:

- Az identitás keresése, a kalandvágy, a kamaszos önjutalmazás, az elszállási kényszer, a szociális érzékenység, az egonyalogatás mind szerepet játszott a drogozásban. Aztán telik-múlik az idő, a romlás virágzik, később a bűntudat, a mások hibáztatása, a felnőni nem akarás pedig belevezetnek a feneketlen sötét verembe - vallotta be.

2013-ban megjelent könyvéből az is kiderül, hogyan talált kiutat függőségére:

- Tudtam, vagy felgyújtom magam, vagy tennem kell valamit, mert ennek így semmi értelme. Ez volt a végállomás. Beleegyeztem a bentlakásos pszichiátriai kezelésbe - vallotta be Tibi, aki 2004-ben, 13 hónap után tért vissza az intézetből.

Nem ő az egyedüli magyar sztár, aki nyíltan vállalta azt, hogy szerhasználó volt. Mutatjuk a többieket.

7 hónapig volt börtönben az RTL Klub sztárja, Farm Attila

Nem ő az egyedüli a sztárvilágban, akinek meggyűlt a baja a törvénnyel. Mutatjuk azokat a sztárokat, akik egyszer már rács mögé kerültek.

Ezt is szeretjük