A Barátok közt egykori színésze feleségül veszi idősebb szerelmét
Pribelszki Norbert eljegyezte négy évvel idősebb barátnőjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pribelszki Norbert szeretne fiatalon megnősülni, és apa lenni. A Barátok közt egykori szereplőjének erre minden esélye megvan, hiszen nemrég eljegyezte szerelmét. A sorozat egykori Mayer Ottója egyébként három évig játszott az RTL Klub sikersorozatában, saját kérésére írták ki, azért távozott tavaly ősszel, mert a zenei karrierjére szeretne nagyobb hangsúlyt helyezni.

Pribelszki Norbert márciusban kérte meg vietnami származású szerelme, a 26 éves Maja kezét. A lány igent mondott, erről az Instagram-oldalán egy videót is posztolt. 

"Maját megkértük, hogy videózza le egy készülő dalunkat, (aminek a rap részét neki írtam) hogy tudjuk promózni. Nem sejtett semmit. Majd a rap végén megtörtént a lánykérés. Bevallom én is elbőgtem magam, nem csak Ő" - írta a közösségi oldalán, a Best magazinnak pedig már a tervezett esküvő részleteiről is mesélt. 

- Először a szülei áldását kértem ránk, aztán egy dalomat átköltve, énekelve kértem meg a kezét. A kertjükben tartjuk az esküvőt szűk körben, de pár nap múlva egy vietnami vacsorára és lakodalomra 250 embert várunk - mondta a 22 éves fiatalember a hetilapnak. 

Pribelszki Norbert és menyasszonya, Maja az áprilisi Playboy-gálán.
Pribelszki Norbert és menyasszonya, Maja az áprilisi Playboy-gálán.
Fotó: Playboy/Papp György/Földesi Máté

Pribelszki Norbi az RTL Klub Reggeli című műsorában azt mesélte, Majával tavaly nyár elején találkoztak, amikor rossz lelkiállapotban volt, és éjjel-nappal bulizott. Megvolt köztük a kémia, de azt érezte, nem akar komoly kapcsolatot. Nagyon jó barátok lettek. 

- Kitartott mellettem ebben a rossz időszakban, nagyon jó támaszom volt, igazából ő hozott ki a gödörből. Nagyon hálás vagyok ezért. Hivatalosan három hónapja vagyunk együtt, viszont öt hónapja együtt élünk. Pont úgy jött ki a helyzet, hogy lakást keresett. Én olyan rossz állapotban, amiben voltam, senkit nem akartam magam mellé, de aztán befogadtam. Egy hétről volt szó, aztán - csúnya szó -, de ott ragadt. Szerencsére - mondta a reggeli műsorban. 

Arról is beszélt, hogy úgy érzi, kiélte magát, rózsaszín köd nélkül úgy érzi, itt az ideje annak, hogy megállapodjon. 

- Nem egy példa van előttem… legközelebbi a szüleim. Apukám 20 volt, anyukám 22, és a mai napig együtt vannak, és halálosan szerelmesek - osztotta meg a nézőkkel. 

Hazai sztárok, akik 2018-ban házasodtak össze

2018-ban igazi esküvői dömping volt a hazai sztárok körében. Még soha nem házasodtak össze annyian a hazai hírességek közül, mint az elmúlt egy évben. Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hazai sztárok, akik 2018-ban tartották az esküvőjüket. Pazar menyasszonyi ruhákat is mutatunk!

Ezt is szeretjük