Pongó a Big Brother bugyiboltosaként lett ismert: 20 év alatt ennyit változott

Ezzel foglalkozik ma Pongó, az egykori Big Brother valóságshow sztárja.

pongo-big-brother-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pongót, eredeti nevén Lassan Zoltánt bő húsz évvel ezelőtt, a 2002 szeptemberében indult Big Brother valóságshow-ban ismerhették meg a nézők. A bugyiboltosnak nevezett férfi humorával és egyéniségével sokak szívébe belopta magát.

Nem sokkal később szinte teljesen hátat fordított a nyilvánosságnak, csak ritkán adott interjút. Most a Tények Plusznak elárulta, jelenleg mivel foglalkozik.

Pongó a Big Brotherből 2023-ban

Az 58 éves Pongó nosztalgikusan, vidáman emlékszik vissza a valóságshow-ban töltött pillanatokra, amelyek máig nagy élménynek számítanak számára.

pongo-kepe2
Fotó: TV2/Tények

- A Big Brother volt az első valóságshow, amely akkora nyilvánosság előtt zajlott. Nagy élmény volt, így visszaemlékezve rá. Úgy gondolom, hogy ez az egész akkor adott valamit az embereknek. Mindenki nézte az egyetemi professzoroktól kezdve a segédmunkásokig, és mindenki meglátta benne önmagát és a fiatalkorát. Különböző társadalmi csoportokból kerültünk ki, éppen ezért volt érdekes és sokszínű a műsor.

A Big Brotherben bugyiárusként híresült el, mára már elismert személyi edző, szülővárosában, Komlón dolgozik a saját edzőtermében. Az ő nevéhez fűződik a Fitness Maraton nevű kezdeményezés is. 

- Az első Fitness Maratonon még csak 18-an voltunk, a másodikon gyakorlatilag 600 ember vett már részt. 1983-ban végeztem a súlyemelőedzőit, azóta talpon vagyok ebben a világban. Mindig Arnold Schwarzenegger volt a példaképem.

A cikk az ajánló után folytatódik

A Big Brother előtt is testépítéssel foglalkozott, nagyon elszánt és kitartó, ha sportról van szó.

- Csináltam egy Guinness-rekordot is, amikor ötvenéves voltam. Erről azt kell tudni, hogy egy 56 órás fitneszmaraton volt, ami azt jelenti, hogy két és fél napon keresztül edzettem. Mindig 5 perc szüneteket tartottam az 55 perces edzések között.

pongo-kepe3
Fotó: TV2/Tények

Pongó boldog családapa, feleségével, Tündével több mint harminc éve kiegyensúlyozott házasságban élnek. Közös vállalkozásuk egy fehérneműüzlet, amellyel manapság már főként felesége foglalkozik. A bolt közvetlenül az edzőterem mellett található, így Tündével mindig nagyon közel vannak egymáshoz.

Popeye egykor és most

Több mint húsz éve indult hazánk első valóságshow-ja, a Big Brother. 2002. szeptember 1-jén 12-en költöztek be a TV2 luxusbörtönébe, nevüket annak idején pillanatok alatt megjegyezték a nézők: Popeye, Évi, Zsanett és a többiek egy csapásra váltak hétköznapi emberekből közönségkedvencekké. A készítők a legkülönfélébb karaktereket válogatták össze: Szabadi István, azaz Popey volt a széria aktuális szépfiúja. A 24 éves szegedi srácért minden nő odavolt, jelenleg így éli az életét az egykori sztár.

Cover-kép:TV2/Mokka

Ezt is szeretjük