Válik a magyar színészházaspár! Mindenkit megdöbbentett a bejelentés
Polyák Lilla színésznő a Facebookon tudatta a meglepő hírt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú, amikor egy álompárnak hitt sztár két tagja is bejelenti: a házasságuk sajnos menthetetlen, külön utakon folytatják.

Polyák Lilla megdöbbentő bejelentésére, amelyet a hétvégén tett, senki nem számított. A 39 éves színésznő a nyáron még boldogan újságolta a Feminának, hogy miután a kisebbik fiuk is iskolás lett, férjével, Homonnay Zsolttal és a gyerekekkel visszaköltöznek a fővárosba. A Facebook-oldalán a házfelújításról is szívesen osztott meg fotókat. Most ugyanitt tudatta: válnak.

"Mivel az életünk minden kiemelkedő szakmai és magánéleti történését megosztottuk veletek, fontosnak érezzük, hogy a kevésbé örömteli híreket is tőlünk tudjátok meg. Közel húsz év után nem alkotunk többé egy párt Zsolttal. A kapcsolatunk hullámvölgybe került, amiből nem tudtunk kilábalni, ezért úgy döntöttünk, külön utakon folytatjuk tovább. Nem élünk együtt, de gyermekeinket továbbra is közösen neveljük" - olvasható a bejegyzésben.

Nézd meg képes összeállításunkban azokat a magyar sztárokat, akik nagy meglepetést okoztak, amikor bejelentették, hogy elválnak!

Megcsalta a férje, magyar énekesnő mégsem dobta ki

Nézd meg, kik azok a hazai sztárok, akik félreléptek, de a társuk megbocsátotta a hűtlenségüket!

Ezt is szeretjük