Igazi anyatigris! Polgár Judit még a sakkról is hajlandó lemondani gyermekeiért?
A sakk-királynő, Polgár Judit a családjáról vallott nemrégiben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A sakktörténet legjobb női sakkozója gyerekkora óta vesz részt nemzetközi versenyeken, és annak ellenére, hogy közben édesanya lett, még ma is ott van minden rangos megmérettetésen.

A 34 esztendős Polgár Judit saját bevallása szerint minél tovább az élvonalban akar maradni, ám ez nem akadályozza meg abban, hogy harmonikus családi életet biztosítson férjének és két gyermeküknek.

Mindig szakít időt gyermekeire

Judit 12 éves kora óta vezeti a felnőtt női világranglistát.

A versenyekkel járó rengeteg utazást kifejezetten élvezi, és alig várja, hogy nagyobbak legyenek a porontyok, és őket is magával vihesse világot látni.

Ám mint vallja, számos elfoglaltsága és a napi négy-öt órás edzések azonban nem mennek a családi élet rovására.

A népszerű sakkozónő inkább magától vonja el az időt - inkább nem megy fodrászhoz vagy kozmetikushoz, csak hogy eleget törődhessen kisfiával és kislányával.

Laza, vagány anyuka

Ennek ellenére laza, vagány anyukának tartja magát, és, mint mondja, nem érzi szükségesnek, hogy minden percét a kicsikkel töltse.

Olivér születésekor még sokat aggódott, de Hanna világrajövetele után rutinosabb anya lett, és már nem csinál nagy ügyet egy-egy megfázásból.

Szerencsére a nagymamák és a segítők akkor is kéznél vannak, ha ő nincs odahaza, és nélküle is jól működnek a dolgok.

Judit azt is elmondta, fontosnak tartja a sikert, és szeretne minél tovább az élvonalban maradni, de úgy, hogy közben neveli a gyermekeit. Nem akar belőlük sakkozót nevelni, de persze játszani megtanítja őket.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük