Fotók! Tündéri kisfiút nevel Pokorny Lia, a Beugró sztárja
Pokorny Liát manapság legtöbben a beugrós lányként ismerik, ám arról kevesebben tudnak, hogy édesanya.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pokornyi Liát manapság legtöbben a Beugró egyetlen női szereplőjeként ismerik, pedig a színésznő nemcsak az improvizációs műsorban csillogtatja tehetségét, de a színpadon is.

Csányi Misi igazi vagány kissrác

Ráadásul a bájos 38 éves sztár egy lassan már hétéves kisfiú édesanyja is, aki nem mástól született, mint exférjétől, Csányi Sándortól. A válásról ugyan nem nyilatkozik senkinek, a kis Misiről viszont szívesen beszél.

A fia az első

Mint korábban a Storynak adott interjújában elmesélte, bármennyire is imádja a színjátszást, a szíve mégis a kisfiáért dobog a legerősebben. Ő az, akihez minden előadás után rohan haza, és akinek igyekszik minden tőle telhetőt megadni, de legfőképpen szeretetet.

Amikor pedig tehetik, együtt járnak kirándulni, vagy csak csavarognak egyet, ahol éppen jólesik - tavaly nyáron például Horvátországba utazott vele és a szüleivel.

- Amióta fiam született, jó néhány dolgot másként látok. Ha valaki anya lesz, az jókora ugrás. Feltöltődtem, nagyobb lett a belső erőm. Ilyenkor sokkal inkább látja magát az ember, beleértve a hibáit is, a saját kis frusztrációit - mesélte a Vasárnapi Híreknek.

Szereti a munkáját

Ugyanakkor természetesen a szakmáját is teljes odaadással űzi, legyen szó a Beugróról vagy egy színházi előadásról. A rajongói, főként, akik még a tévéműsor előttről ismerik, bizonyára tudják, hogy korábban a Pinceszínházban és a Bárkában lehetett vele találkozni.

Mostanság pedig leginkább az Új Színház színpadán lép fel: a Keleti Pu. című darabban például Beugró-beli partnere, Rudolf Péter rendezte. Ám a filmek világa sem idegen számára, hiszen a 2009-es Poligamy vígjátékban is felbukkant. A dolog érdekessége, hogy a mozinak Csányi Sándor volt a főszereplője.

Egyébként, bár mindketten külön utakon járnak, exférje igyekszik kivenni a részét közös fiuk neveléséből: állítólag hetente kétszer együtt töltenek egy kis időt, ha éppen nem szólítja el a munka.
Ezt is szeretjük