Pokorny Lia vérforralóan szexi képet osztott meg magáról - Így szerepelt a Playboy magazinban

Pokorny Lia Mészáros András színésszel vállalt el egy közös fotózást a Playboy magazin kedvéért.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt évtizedekben számos hazai sztár vett részt dögös fotózáson a Playboy magazin kedvéért, az egyik legemlékezetesebb közülük Zalatnay Sarolta volt, aki 53 évesen szerepelt a címlapon, de Liptai Claudia, Gregor Bernadett, Rubint Réka, Bíró Ica vagy éppen Dukai Regina is megmutatta dögösebb oldalát.

népszerű férfimagazin magyar kiadása jövő évtől már nem jelenik meg, az utolsó, decemberi szám címlaplánya a Barátok közt szép színésznője, Nagy Alexandra. Mivel 2020-ban már nem lesz több kiadása a lapnak, többeket is elkapott a nosztalgia, Pokorny Lia hivatalos Facebook-oldalán mutatta meg azt a fotóját, amit még a magazin közölt róla évekkel ezelőtt.

Pokorny Lia irtó dögösen szerepelt a Playboyban

A színésznő a posztjához azt írta, hogy egyszer ő is szerepelt a Playboyban, a felvételen Mészáros András színészkollégájával látható. Pokorny Lia a főnökasszony szerepébe bújt, nagy valószínűséggel kollégája a beosztott szerepét játszotta a fotózás kedvéért. Ceruzaszoknyája mellé egy hófehér zakót adtak rá, ami alatt csak egy melltartót viselt. A szettet egy kövekkel kirakott magas sarkúval dobták fel.

A sztár irtó szexin festett, a rajongói is dicsérték, hogy mennyire szexin pózolt: "mindenhogy te vagy az álomnő", "nagyon dögös, imádunk Lia" - írták a kommenteket.

Mészáros András Instagram-oldalán további felvételeket osztott meg a fotózásukról, az alábbi is nagyon jól sikerült róluk.

"Mondhatnám, hogy fiatal voltam és kellett a... de igazából nagyon jó buli volt Playboy fotózáson részt venni... egy gyönyörű nővel!" - írta a színész a fotóhoz.

Zalatnay Sarolta is szerepelt a Playboyban

Képes összeállításunkban megnézheted Zalatnay Sarolta fotóit, amelyek a Playboy magazin számára készültek.

Ezt is szeretjük