Pokorny Lia gyöngyházfényű ruhában ragyogott a vörös szőnyegen: így ment filmje premierjére

Pokorny Lia a Nyugati nyaralás főszereplőjeként ragyogott a vígjáték díszbemutatóján.

pokorny-lia-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pokorny Lia és Mészáros Máté főszereplésével szeptember 15-től játsszák a mozik Nyugati nyaralás című krimivígjátékot Tiszeker Dániel (#Sohavégetnemérős, Nagykarácsony) és Lévai Balázs rendezésében. 

A ’80-as évek Magyarországában játszódó alkotás díszbemutatóján számos sztár is megjelent. 

Pokorny Lia és a Nyugati nyaralás

Maurer Gyuri ügyes, veszprémi autószerelő, aki mindent meg tud oldani - még a pártvezetők Ladáit is ő szereli. Családja a Riviéra lázában ég, már épp indulnának nyaralni, ám a négy útlevél helyett csak három érkezik meg. Gyuri hirtelen megvilágosodik: kölcsönveszik egy disszidens magyar nála hagyott autócsodáját. A német verdával és papírokkal a Nyugatra igyekvő magyarok helyett Nyugatról érkező turisták lesznek, akik a legnagyobb luxust élvezhetik a Balatonnál. Nem is sejtik, hogy a “kölcsönvett” autóval egyenesen a hidegháborúba hajtanak bele… 

Pokorny Liát számos filmben és sorozatban láthattuk, első filmfőszerepe a Nyugati nyaralás, amit ötvenévesen kapott meg, örömtáncot járt, amikor megtudta. A díszbemutatón káprázatosan nézett ki. Képes összeállításunkban megnézheted az est többi sztárját is.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük