Ő a leghíresebb magyar rúdtáncosnő: Pirner Alma ennyit változott 42 éves korára

Pirner Alma rúdtáncosként robbant be a magyar köztudatba. Azután fordított hátat a show-biznisznek, hogy várandós lett.

pirner-alma-cov

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pirner Alma mindössze 22 éves volt, amikor megalapította a táncstúdióját 2003-ban. Hazánkban ezzel berobbant a köztudatba, rengeteg műsorban tűnt fel, háromszor szerepelt a Playboy magazin címlapján, sőt azt mondják róla, magát a műfajt is ő honosította meg itthon.

2007-ben nyerte el világbajnoki címét, egzotikus táncosként beutazta a világot. Számos országban színpadra lépett, majd tudatosan döntött úgy, hogy hátat fordít az előadó-művészetnek.

Pirner Alma ma

2014-ben férjhez ment Diviki Attila tévés szerkesztőhöz, egy évvel később született meg a kisfia. Bár visszamehetett volna még a színpadra, miután életet adott Alennek, nem így tett.

Ez a kép 2009-ben készült a Cool Live című műsorban, ahol Zimány Lindát tanította rúdtáncolni.
Ez a kép 2009-ben készült a Cool Live című műsorban, ahol Zimány Lindát tanította rúdtáncolni.
Fotó: Cool TV/Cool Live

- Jó érzés volt úgy kiszállni ebből az előadóművészi bizniszből, hogy nem az volt, hogy már nem kellek. Egy olyan embernek, aki színpadon dolgozott 16 éven át, és rajongtak érte, egy nagyon rossz érzés, ha már nem hívják - ecsetelte a Palikék Világa by Manna vendégeként.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bár manapság is feltűnik különböző tévéműsorokban, azért jóval kevesebbet láthatjuk a képernyőn, mint egykor. Pláne, hogy családjával rengeteget utaznak: 2022-ben öt hónapot voltak Balin, és a jövőt sem Magyarországon képzelik el. Azt tervezik, Spanyolországba költöznek. 

pirner
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Ebben a munka nincs akadályára, hiszen 42 évesen az online térben dolgozik. Férjével közösen fejlesztik az Absolutely Woman nevű oldalt, ezen kizárólag nőknek készítenek digitális tartalmakat. 

Elmesélte, nehéz döntések övezték a cég indulásának időszakát. Ő is lemondott a jól fizető előadói munkáról, és tévés szerkesztő férje is feladta az állását és a biztos jövedelmét, hogy a vállalkozást a nulláról indítsák be.

Büszke arra, hogy mindketten hittek az elképzelésben, valamint arra is, hogy remek párost alkotnak a munkában is.

Valkó Eszter Hollandiában

Valkó Eszter a 2000-es évek elejétől hosszú esztendőkön át erősítette a csatorna csapatát. Ma Hollandiában él férjével és kisfiukkal.

Cover-fotó: Cool TV/Cool Live

Ezt is szeretjük