A magyar sztár elvesztette kisbabáját - A nászútján tudta meg a szomorú hírt
Pirner Alma most először mesél gyászáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pirner Alma ma már talán az egyik legboldogabb sztáranyuka a világon, hiszen jól menő karrierje és sármos szerelme mellett egyéves kisfia, Alen az, aki mosolyt és derűt csal minden egyes nap az arcára. A szexi szőkeség most először mesélt a Borsnak arról, milyen tragédiát élt át, mielőtt anya lett, és milyen fájdalmas hírrel kellett szembesülnie nászútján, még 2014-ben.

Pirner Alma ma már boldogabb, mint valaha

- Ausztráliában voltunk, a Srí Lanka-i esküvőnkről mentünk nászútra, utána pedig pár hetet ott töltöttünk. A világ legboldogabb embere voltam friss házasként, egy picivel a szívem alatt. Rendes kontrollra jelentkeztem egy ottani orvosnál, minden rendben volt, a normális terhesség minden tünetét produkáltam: hányingerem volt, kívánós voltam, megduzzadt a mellem, aztán amikor megláttam az orvos arcát, egyből tudtam, baj van.

Négy hete nem élt a baba, már az esküvőn sem. Döntenem kellett, azonnal hazajövünk vagy ott vállalom a gyógyszeres abortuszt - mesélte szomorúan a sztár, akinek kisfia, Alen három hónappal a tragédia után fogant meg.

Fotó: Facebook/Pirner Alma

A magyar sztár mindegyik gyermekét elveszítette

Képes összeállításunkból megismerhetsz négy olyan ismert magyar nőt, aki egynél több gyermeket veszített el, még a születésük előtt!

 

 

 

Ezt is szeretjük